ΑρχικήinetSiri! H ...ετοιμόλογη ψηφιακή βοηθός της Apple!

Siri! H …ετοιμόλογη ψηφιακή βοηθός της Apple!

Apple

Όσοι από εσάς διαθέτετε κάποια συσκευή iPhone ή iPad, σίγουρα θα έχετε αφιερώσει αρκετές ώρες συνομιλώντας με τη Siri, την ψηφιακή βοηθό της Apple, που έχει ως αποκλειστική αποστολή να κάνει ευκολότερη τη ζωή των χρηστών.

Πάντοτε ετοιμόλογη και άκρως εξυπηρετική, η Siri έχει μετατραπεί σε χρήσιμη συντροφιά για αρκετούς χρήστες, που ψάχνουν μια εύκολη και ξεκούραστη λύση για να πραγματοποιούν κλήσεις, να ανοίγουν εφαρμογές, να στέλνουν μηνύματα, να βρίσκουν απαντήσεις σε ερωτήματα κάθε τύπου και πολλά άλλα, με τη βοήθεια φωνητικών εντολών.

Οι χρήστες μπορούν να ζητούν από την ψηφιακή τους βοηθό να φέρει εις πέρας διάφορα tasks, όπως για παράδειγμα να τους θυμίσει τα γενέθλια ενός αγαπημένου προσώπου ή να βρει το πλησιέστερο φαγάδικο, αλλά και να συνομιλούν μαζί της ζητώντας συμβουλές για οτιδήποτε τους απασχολεί.

[alert variation=”alert-info”]Η ψηφιακή βοηθός της Apple ήρθε στην ζωή το 2011, και έκτοτε η ευφυΐα της εξελίσσεται συνεχώς, “μαθαίνοντας” μέσα από τις συνομιλίες της με τους χρήστες.[/alert]

Και ενώ η εικονική βοηθός γίνεται όλο και πιο έξυπνη, παράλληλα γίνεται όλο και πιο ετοιμόλογη και σαρκαστική, προκαλώντας συχνά γέλιο και έκπληξη στους χρήστες με τις απαντήσεις της. Παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει για εσάς ορισμένες από τις καλύτερες απαντήσεις της Siri και διάφορα ερωτήματα που οδήγησαν σε απρόσμενες αποκρίσεις. Απολαύστε τις!

 

Apple - Siri

Santa

World-End

how-old-are-you

cortana

 

Nat BotPak
Nat BotPak
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS