ΑρχικήinetΜια νέα εφαρμογή θα «ζωντανέψει» το μανικιούρ σας

Μια νέα εφαρμογή θα «ζωντανέψει» το μανικιούρ σας

metaverse-μανικιούρΜια νέα εταιρεία τεχνολογίας θέλει να φέρει την επανάσταση στο μανικιούρ σας και να το «ζωντανέψει».

Η Metaverse Makeovers λάνσαρε ένα νέο χαρακτηριστικό στην εφαρμογή της MM Nails, που καταγράφει «ζωντανά» τα 3D βίντεο των νυχιών σας και τα στέλνει στους φίλους σας.

Πολλά κορίτσια που αγαπούν την περιποίηση των νυχιών τους και την ανάδειξή τους, οπότε σίγουρα θα το λατρέψουν. Η εφαρμογή δίνει μια νέα διάσταση στον κόσμο της διακόσμησης νυχιών, εκείνη που πλέον εμπλέκει και την τεχνολογία και όχι μόνο την φυσική υπόσταση των νυχιών. Ένα 3D ολόγραμμα κάνει όλη τη «δουλειά».

Top-Down-Popping

Η λειτουργία του ολογράμματος στη δωρεάν εφαρμογή iOS επιτρέπει στους χρήστες να προσθέτουν κινούμενες εικόνες σε φωτογραφίες των νυχιών τους (σκεφτείτε πυροτεχνήματα, αστραφτερά και υπερκίνητα ζωάκια). Μπορούν επίσης να αποθηκεύσουν τα βίντεο και να τα μοιραστούν στα social media. Οι φίλοι των χρηστών της εφαρμογής δεν χρειάζεται να έχουν την εφαρμογή εγκατεστημένη, για να δουν τις γλυκές «δημιουργίες» σας.

“Εικονικά GIFs προβάλουν ξαφνικά από την επιφάνεια των νυχιών μας, που έχουμε στολίσει με ένα υπέροχο μανικιούρ”, δήλωσε στο Mashable, η Thea Baumann, Διευθύνουσα Σύμβουλος της Metaverse Makeovers. “3D emoji πετάγονται έξω από τα δάχτυλά σας”.

nails

Αυτό που δεν είναι και ότι καλύτερο αφορά τη δημιουργία καλλιτεχνικού ολογράμματος των νυχιών για κοινόχρηστη χρήση. Το χαρακτηριστικό αυτό δεν είναι δωρεάν, το ολόγραμμα λειτουργεί μόνο με τα διακοσμητικά νυχιών της Metaverse, που όμως, κυμαίνονται από $ 22.50 έως $ 34.50 στο mm.nails.com. Αν θέλετε μια πλήρη γκάμα 3D επιλογών, θα πρέπει επίσης να αγοράσετε επιπλέον κινούμενες εικόνες μέσα από το app.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS