ΑρχικήinetΤι να κάνετε αν ξεχάσετε τον κωδικό πρόσβασης του Apple Watch σας

Τι να κάνετε αν ξεχάσετε τον κωδικό πρόσβασης του Apple Watch σας

Κάποια στιγμή, ο καθένας έχει πρόβλημα να θυμηθεί κομμάτια πληροφοριών, όπως κωδικούς πρόσβασης ή και αριθμούς τηλεφώνου. Ο κωδικός πρόσβασης του Apple Watch είναι επίσης ένα κομμάτι πληροφοριών που υπάρχει πιθανότητα να ξεχαστεί.

Εάν αυτό έχει συμβεί και σε σας και απλά δεν ξέρατε τι να κάνετε γι’ αυτό, η Apple παρέχει ένα tutorial στην ιστοσελίδα υποστήριξή της για να βγείτε από αυτή τη δύσκολη κατάσταση μέσα σε λίγα βήματα.

Το ένα πράγμα που πρέπει να ξέρετε είναι ότι αν δεν θυμάστε πλέον τον κωδικό πρόσβασής σας, δεν μπορείτε να ανακτήσετε τα δεδομένα σας αν δεν έχετε κάνει ένα αντίγραφο ασφαλείας στο παρελθόν. Θα πρέπει να κάνετε τακτικά αντίγραφα ασφαλείας στο AppΙe Watch σας ώστε να είστε σε θέση να επαναφέρετε τα δεδομένα σας, αφού έχετε συνδεθεί με το iPhone σας.

Βήμα 1 – Χρησιμοποιήστε το iPhone για να διαγράψετε τα δεδομένα από το ρολόι

Ξεκλειδώστε το iPhone σας και να ξεκινήσετε την εφαρμογή Watch, αφού βεβαιωθείτε ότι το ρολόι σας και η συσκευή-σύντροφος του είναι δίπλα το ένα στο άλλο.

Πηγαίνετε στην καρτέλα “My Watch” στην εφαρμογή iOS Watch και πατήστε Γενικά > Επαναφορά. Στη συνέχεια, πατήσετε στο “Διαγραφή του περιεχομένου AppΙe Watch και των ρυθμίσεων” και εισάγετε τον Apple ID κωδικό σας όταν σας ζητηθεί.

Τι να κάνετε αν ξεχάσετε τον κωδικό πρόσβασης του Apple Watch σας

Βήμα 2 – Διαγραφή περιεχόμενο χρησιμοποιώντας το ρολόι της Apple

Εάν έχετε χάσει ή δεν βρίσκεται το iPhone με το οποίο το Watch σας έχει συνδεθεί, μπορείτε ακόμη να διαγράψετε το περιεχόμενο και τις ρυθμίσεις από το ρολόι.

Για να γίνει αυτό, θα πρέπει να συνδέσετε το ρολόι σας στο AppΙe μαγνητικό καλώδιο φόρτισης, να ανοίξετε το Power Off slider dialog πιέζοντας και κρατώντας πατημένο το κουμπί στο πλάι και στη συνέχεια, πατώντας στο κουμπί Απενεργοποίηση.

Μετά από αυτό, μπορείτε να πατήσετε “Διαγραφή όλου του περιεχομένου και ρυθμίσεων”, το οποίο καταργεί και τον κωδικό του AppΙe Watch.

Τι να κάνετε αν ξεχάσετε τον κωδικό πρόσβασης του ρολογιού σας

Βήμα 3 – Ρυθμίστε ή να επαναφέρετε τα δεδομένα στο ρολόι σας

Αφού έχετε αφαιρέσει όλο το περιεχόμενο και τις ρυθμίσεις από το ρολόι σας, μπορείτε να ακολουθήσετε το εκτεταμένο και πολύ λεπτομερές tutorial για να ρυθμίσετε το Apple Watch σας και να επαναφέρετε τα δεδομένα σας από ένα αντίγραφο ασφαλείας που έχετε κάνει στο παρελθόν.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS