ΑρχικήinetΗ Pepsi θα κυκλοφορήσει δικό της smartphone

Η Pepsi θα κυκλοφορήσει δικό της smartphone

pepsi-phoneΌχι, αυτό που διαβάσατε δεν είναι αστείο, για την Pepsi μιλάμε!

Η πασίγνωστη εταιρεία αναψυκτικών Pepsi Co στην Κίνα σχεδιάζει να λανσάρει τη δική της σειρά κινητών τηλεφώνων Android smartphone, για την κινεζική αγορά, σύμφωνα με έκθεση του Mobipicker, ένα blog που δημοσιεύει νέα σχετικά με κινητά τηλέφωνα.

Η λεγόμενη Pepsi P1 συσκευή φαίνεται να είναι τυπικό Android 5.1 Lollipop smartphone, που το αντέχει η τσέπη σας. Κοστίζει περίπου 205 δολάρια και φαίνεται ότι θα διαθέτει οθόνη 5,5 ιντσών 1080p, με επεξεργαστή 1.7GHz, 16GB εσωτερική μνήμη, 2GB μνήμης RAM και μια μπαταρία 3000 milliamp.

Θα έχει επίσης μια κάμερα με 13-megapixel στην πίσω πλευρά και μια κάμερα 5-megapixel στο μπροστινό μέρος.

Screen-Shot-2015-10-12-at-9.30.19-AM
Μια εικόνα που διέρρευσε (παραπάνω), δείχνει ορισμένα εικονικά κουμπιά κάτω από την οθόνη (αν και θα μπορούσαν να είναι και αυτά φυσικά) και, ενδεχομένως φαίνεται να διαθέτει έναν αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος, ακριβώς κάτω από την κάμερα.

Το τηλέφωνο πιθανότατα να είναι αρκετά λεπτό, με τις προδιαγραφές που διέρρευσαν να δείχνουν μια συσκευή με πάχος περίπου 0,30 ίντσες.

Η εταιρεία Pepsi θα ανακοινώσει, σύμφωνα με πληροφορίες , την κυκλοφορία του νέου «έξυπνου» τηλεφώνου P1 στις 20 Οκτωβρίου.

Όσο παράξενο κι αν φαίνεται ότι μια εταιρεία εμπορίας αναψυκτικών, όπως η Pepsi, ετοιμάζεται να πουλήσει το δικό της smartphone, τόσο αναρωτιόμαστε ποιος πρόκειται να αγοράσει ένα τέτοιο τηλέφωνο. Είναι αρκετά περίεργο όταν οι άνθρωποι κυκλοφορούν στο δρόμο φορώντας μπουφάν διακοσμημένα με το λογότυπο της Pepsi (ίσως πρέπει να συλληφθούν – fashionpolice, όπως θα έλεγε και μια φίλη μου), αλλά φανταστείτε να υπάρχει αυτό το λογότυπο στο τηλέφωνό σας! Ε αυτό παραπάει νομίζω!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS