ΑρχικήinetΟ αισθητήρας Mogees μετατρέπει οτιδήποτε σε μουσικό όργανο

Ο αισθητήρας Mogees μετατρέπει οτιδήποτε σε μουσικό όργανο

Mogees-Thumb

Οι μουσικοί που θέλουν να δημιουργήσουν συγκεκριμένους και πολύ μοναδικούς ήχους ενδέχεται να ενδιαφέρονται για το νέο αισθητήρα Mogees που έχει δημιουργηθεί για να μετατρέψει οποιοδήποτε αντικείμενο σε ένα μουσικό όργανο.

Ο νέος αισθητήρας έχει σχεδιαστεί ειδικά για τους μουσικούς, ώστε να έχουν μια πληθώρα νέων δημιουργικών δυνατοτήτων και να μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα βοηθητικά applications του αισθητήρα είτε σε iOS είτε σε Android συσκευές.

Ο αισθητήρας απλά προσκολλάτε σε οτιδήποτε θα θέλατε να παίξετε. Μπορούμε να μάθουμε περισσότερα σχετικά με την έμπνευση του Mogees αισθητήρα και τη λειτουργικότητα πίσω από αυτή τη μεγέθους-παλάμης συσκευή από τους προγραμματιστές της:

Ο αισθητήρας συλλαμβάνει κάθε δόνηση που δημιουργείτε καθώς μπορείτε να παίξετε οποιοδήποτε αντικείμενο στο οποίο είναι προσαρτημένος. Έχουμε περάσει 12 μήνες σχεδιάζοντας αυτόν τον αισθητήρα, ένα εξαιρετικά υψηλής ποιότητας μικρόφωνο επαφής και το πρώτο που σχεδιάστηκε ποτέ για να λειτουργεί με smartphones. Ο προσαρμογέας Mogees σας επιτρέπει επίσης να το χρησιμοποιήσετε με στάνταρ εξοπλισμό ήχου και υπολογιστές.

Ο συγκεκριμένος ανιχνευτής είναι κυριολεκτικά plug & play – απλά επιλέξτε το όργανό σας και αρχίστε να παίζετε! Ο Mogees θα ανιχνεύσει τη συχνότητα του ήχου που παράγεται από τις χειρονομίες σας και θα συντονίσει τον ήχο του οργάνου σας αναλόγως.

Αλλά υπάρχουν πολύ περισσότερα … μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας όργανο ή MIDI controller χρησιμοποιώντας την πρωτοποριακή τεχνολογία αναγνώρισης χειρονομιών μας. Ηχογραφήστε λίγα παραδείγματα από ελαφρά χτυπήματα, ίσως χτυπώντας διάφορα αντικείμενα. Μπορείτε στη συνέχεια να συνδέσετε κάθε ένα από αυτά με ένα διαφορετικό ήχο ή νότα MIDI.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το νέο αισθητήρα μπορείτε να μεταβείτε στην ιστοσελίδα Kickstarter για να μάθετε λεπτομέρειες.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS