ΑρχικήinetΗ κάμερα V20 της Kodak κυκλοφόρησε και ανταγωνίζεται τη Nest Cam

Η κάμερα V20 της Kodak κυκλοφόρησε και ανταγωνίζεται τη Nest Cam

V20_lifestyle_04-1-900x420-κάμερα

Η Kodak ανακοίνωσε την έναρξη της νέας οθόνης βίντεο της με τη μορφή της Kodak V20 που έχει σχεδιαστεί ως ανταγωνίστρια της κάμερας ασφαλείας Google Nest, που στο παρελθόν ήταν γνωστή ως Dropcam.

Η Kodak V20 είναι μία αποσπώμενη βιντεοκάμερα USB που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για εφαρμογές ασφαλείας για το σπίτι και παρέχει ένα εξαιρετικού εύρους οπτικό πεδίο 180 μοιρών, με μεγάλο δυναμικό εύρος (WDR).

Η Kodak CFH-V20 κάμερα είναι τώρα διαθέσιμη στην αγορά στην τιμή των $ 150. Η Kodak εξηγεί λίγα περισσότερα σχετικά με το σχεδιασμό και την έμπνευσή της:

Η Kodak CFH-V20 προσφέρει ασυναγώνιστη φορητότητα και απόδοση. Κάντε έναν έλεγχο στα κατοικίδια ζώα σας ή τους αγαπημένους σας με την ομαλή ροή βίντεο HD, τον καθαρό αμφίδρομο ήχο, και την αυτόματη νυχτερινή όραση, μέσω της δωρεάν iSecurity + app (iOS, Android) για το smartphone σας ή συσκευή tablet. Οι ανιχνεύσεις κινήσεων αποστέλλονται αυτόματα στο κινητό σας τηλέφωνο και σας ειδοποιούν σε πραγματικό χρόνο.

Ο state-of-the-art low lux CMOS αισθητήρας εικόνας με τα ειδικά φίλτρα IR προσφέρει εξαιρετικές εικόνες την ημέρα με ζωηρά χρώματα και ισχυρή απόδοση νυχτερινής όρασης. Ένα ενσωματωμένο Wi-Fi επέκτασης, επεκτείνει επίσης την υπάρχουσα κάλυψη ασύρματου δικτύου στο σπίτι σας για να ενισχύσετε τη σύνδεσή σας. Είτε είστε σε ένα φίλο σας, είτε στην εργασία σας, είτε σε διακοπές, μπορείτε να δείτε ότι έχει μεγαλύτερη σημασία για εσάς μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Μεταβείτε στην ιστοσελίδα της Kodak για περισσότερες λεπτομέρειες και πλήρεις προδιαγραφές, καθώς και έναν πλήρη κατάλογο όλων των εμπόρων λιανικής πώλησης τόσο online όσο και στην αγορά που θα διαθέτουν τη νέα κάμερα.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS