ΑρχικήinetΙσραήλ: Χρηματοδότηση 7 εκατ. Δολαρίων για την startup Morphisec

Ισραήλ: Χρηματοδότηση 7 εκατ. Δολαρίων για την startup Morphisec

morphisecΗ Morphisec, μια νέα εταιρεία παροχής υπηρεσιών διαδικτυακής ασφάλειας στο Ισραήλ, έχει κερδίσει 7 εκατομμύρια δολάρια μέσω χρηματοδότησης, με επικεφαλής τους JVP, GE Ventures, Deutsche Telekom, Portage Advisors llc. και OurCrowd. Η εταιρεία έχει κέρδη 8.5 εκατομμύρια μέχρι σήμερα, συμπεριλαμβανομένου και αυτής της χρηματοδότησης.

Η Morphisec έχει δημιουργήσει μια νέα σουίτα εργαλείων ασφάλειας που προστατεύει τις επιχειρήσεις από στοχευμένες και zero-day επιθέσεις, χρησιμοποιώντας την έννοια του πολυμορφισμού – με άλλα λόγια, στρέφοντας την τακτική των επιτιθέμενων πίσω σε αυτούς. Αυτή η πρωτοποριακή μέθοδος προστασίας παρέχει στις επιχειρήσεις τη δυνατότητα να εντοπίζουν τις επιθέσεις νωρίτερα από άλλοτε, να τις εμποδίσουν και να δημιουργήσουν ψηφιακά ίχνη με πληροφορίες για αυτές.

Η εταιρεία ξεκίνησε το 2014 στην JVP Cyber ​​Labs στη Beer Sheva και η τεχνολογία που προσφέρει προέρχεται από το Πανεπιστήμιο Ben-Gurion της Νεγκέβ. Οι ενέργειες που θα ξεκινήσουν στο τέλος αυτού του τρίμηνου, αφορούν την προώθηση των προϊόντων της Morphisec και στη Βόρεια Αμερική και την Ευρώπη. Πίσω από την εταιρεία βρίσκονται ιδιαίτερα πεπειραμένοι τεχνικοί όπως ο καθηγητής Yuval Elovici, επικεφαλής των εργαστηρίων Cyber Labs του Πανεπιστημίου Ben-Gurion, o Dudu Mimran, τεχνικός διευθυντής της Deutsche Telekom Labs στο Ισραήλ και ο Mordechai Guri, ανώτερος ερευνητής στα Cyber Labs του Πανεπιστημίου Ben-Gurion.

Όπως δήλωσε ο  Διευθύνων Σύμβουλος της Morphisec, Ronen Yehoshua, “Η στρατηγική επένδυση από την GE Ventures, την Deutsche Telekom και άλλων κορυφαίων χρηματοοικονομικών ομίλων, αποδεικνύει την αξία των εργαλείων που προσφέρουμε για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο, σε ένα ευρύ φάσμα που αφορά endpoints, διακομιστές, gateways και Cloud Security. Βλέπουμε ήδη μεγάλη ανταπόκριση από κορυφαίες επιχειρήσεις και η επένδυση αυτή θα μας επιτρέψει να επισπεύσουμε τις πωλήσεις και την προώθηση των προϊόντων μας στις ΗΠΑ και την Ευρώπη.”

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS