ΑρχικήinetΚυκλοφόρησε το Sonos PLAY: 5 Smart ηχείο και το Trueplay Software

Κυκλοφόρησε το Sonos PLAY: 5 Smart ηχείο και το Trueplay Software

sonos-play5-s5-ηχείοΗ Sonos πρόσθεσε ένα νέο έξυπνο ηχείο στη συλλογή της με την έναρξη του Sonos PLAY: 5, η εταιρεία έχει επίσης ανακοινώσει ένα νέο λογισμικό που ονομάζεται Trueplay.

Το Sonos PLAY: 5 είναι το νέο μοντέλο ηχείων της εταιρείας και έχει σχεδιαστεί για να παρέχει εξαιρετικό ήχο όπου και αν βρίσκεται.

Εκτός του ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ένα μόνο του, δύο Sonos PLAY: 5 ηχεία μπορούν να συνδεθούν και να παρέχουν στερεοφωνικό ήχο.

Ακριβώς όπως και ο προκάτοχός του, το νέο SONOS PLAY: 5 συνεργάζεται άψογα με όλα τα Sonos Smart ηχεία και προσθέτει ακόμη μεγαλύτερο σπονδυλωτή με την ικανότητα να ενεργεί ως πίσω ηχείο σε Home Theater με σύνδεση SONOS PLAYBAR® και SONOS SUBtm. Ελέγξτε κάθε δωμάτιο στο σπίτι σας με μια εύκολη στη χρήση εφαρμογή, που συγκεντρώνει τις αγαπημένες σας υπηρεσίες μουσικής, όπως Pandora, Spotify, TIDAL, Google Play Music, και Groove.

Το PLAY: 5 θα πωλείται για $ 499 ή δολάρια, $ 549 CAD, AUS $ 749, € 579 και £ 429.

Η Sonos εισήγαγε επίσης ένα νέο λογισμικό, το Trueplay το οποίο έχει σχεδιαστεί για να παρέχει ένα πιο καθαρό ήχο από το φάσμα των ομιλητών και θα είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα του PLAY: 1, PLAY: 3 και τα νέα PLAY: 5 ηχεία αρχικά.

Το λογισμικό έχει σχεδιαστεί για να συντονίζει το ηχείο και τον ήχο με το περιβάλλον του, όπως εξηγεί η Sonos.

Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Sonos, το μικρόφωνο σε ένα iPhone ή το iPad, και ένα ξεχωριστό τόνο που εκπέμπεται από το ηχείο Sonos, το σύστημα αναλύει πώς ο ήχος ανακλάται στους τοίχους, τα έπιπλα, το γυαλί και άλλες επιφάνειες σε κάθε δωμάτιο. Η Sonos κατόπιν συντονίζει έξυπνα το ηχείο, ώστε η μουσική να ακούγεται τέλεια.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS