ΑρχικήsecurityHP: Έρχεται το νέο Security Analytics Tools

HP: Έρχεται το νέο Security Analytics Tools

HP: Έρχεται το νέο Security Analytics Tools – Στο HP Protect 2015, η εταιρεία ανακοίνωσε τα DNS Malware and Fortify Scan Analytics offerings, τα οποία είναι σχεδιασμένα για να εισάγουν νέο επίπεδο στην ασφάλεια των δεδομένων.

HP: Έρχεται το νέο Security Analytics Tools

 

Δεν είναι το είδος των data sources που θα βοηθήσουν τις εταιρείες να εντοπίσουν τους πιθανούς κινδύνους στην ασφάλειά τους, αλλά για να μας εξηγήσουν πως όλα τα δεδομένα μπορούν να αποτελέσουν πρόκληση. Σε αυτό το σημείο, η Hewlett-Packard ανακοίνωσε νέες υπηρεσίες analytics στο συνέδριο HP Protect 2015 με στόχο να βοηθήσει τους οργανισμούς να βελτιώσουν την ασφάλειά τους.

Το συνολικό θέμα των Protect news της ΗΡ είναι το να δώσουμε περισσότερο βάρος και αξία στα analytics και να τα κάνουμε εύκολο να καταναλωθούν, δήλωσε ο κύριος Mike Armistead, ο vice president και γενικός διευθυντής της HP Enterprise Security Products, ArcSight.

Η HP αποφάσισε να χτίσει focused εργαλεία για analytics, συμπεριλαμβανομένης της νέας πλατφόρμας DNS Malware Analytics (DMA). Η DMA είναι ένα προϊόν δύο μερών, ο Armistead μας εξηγεί. Το ένα μέρος εισάγεται στο on-premises DNS event stream του οργανισμού με μια συσκευή, και εντοπίζει για malware σε αυτά τα δεδομένα. Το δεύτερο μέρος είναι το στοιχείο cloud, όπου η συσκευή on-premises στέλνει τα δεδομένα για περαιτέρω ανάλυση και αναφορές. Το Domain Name System (DNS) είναι ένα απαραίτητο Internet συστατικό που συνδέει τα domain names με τα IP addresses.

Η χρονική στιγμή της ανακοίνωσης του DMA της ΗΡ είναι ενδιαφέρουσα, δεδομένου ότι η Cisco πρόσφατα έκλεισε την εξαγορά του DNS security vendor OpenDNS. Ο Armistead δήλωσε πως η χρονική στιγμή είναι εντελώς τυχαία και πως η HP εργαζόταν σε αυτό το κομμάτι για αρκετά χρόνια.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS