ΑρχικήsecurityThomson: Επιβεβαίωσε διαρροή πληροφοριών εκατοντάδων Holidaymakers

Thomson: Επιβεβαίωσε διαρροή πληροφοριών εκατοντάδων Holidaymakers

Εκατοντάδες Holidaymakers χτυπήθηκαν από την διαρροή δεδομένων της Thomson

Η εταιρεία διακοπών επιβεβαίωσε πως προσωπικά δεδομένα 458 πελατών διέρρευσαν μέσω email.
Εκατοντάδες χαρούμενοι παραθεριστές θα έρθουν αντιμέτωποι με άσχημα νέα αυτή την εβδομάδα αφού επιβεβαιώθηκε πως τα προσωπικά τους δεδομένα ίσως έχουν κλαπεί.

Thomson: Επιβεβαίωσε διαρροή πληροφοριών εκατοντάδων Holidaymakers
Η εταιρεία διακοπών επιβεβαίωσε πως προσωπικά δεδομένα 458 πελατών διέρρευσαν μέσω email. Εκατοντάδες χαρούμενοι παραθεριστές θα έρθουν αντιμέτωποι με άσχημα νέα αυτή την εβδομάδα αφού επιβεβαιώθηκε πως τα προσωπικά τους δεδομένα ίσως έχουν κλαπεί.

Η εταιρεία διακοπών Τhomson έχει επιβεβαιώσει ότι μερικές διευθύνσεις, τηλεφωνικοί αριθμοί και ημερομηνίες πτήσεων περίπου 500 πελατών διέρρευσαν, εξαιτίας αυτού που αποκαλεί η εταιρεία ως ‘genuine error.’ Παρόλο αυτά, η εταιρεία δήλωσε πως δεν είναι διατεθειμένη να πληρώσει αποζημίωση σε οποιονδήποτε από τους 458 πελάτες που επηρεάσθηκαν από την διαρροή.

“Είμαστε ενήμεροι ότι το email εστάλη από σφάλμα, το οποίο εξέθεσε έναν μικρό αριθμό από τις πληροφορίες των πελατών,” αναφέρεται σε μια δήλωση της εταιρείας. «Το σφάλμα εντοπίσθηκε πολύ γρήγορα και το email ανεκλήθη, το οποίο έγινε σε έναν σημαντικό αριθμό των περιπτώσεων.» «Θα θέλαμε να απολογηθούμε στους πελάτες μας που επηρεάσθηκαν από την διαρροή και να τους επιβεβαιώσουμε πως θεωρούμε την ασφάλεια των δεδομένων τους πολύ σημαντική.» «Ερευνούμε σε βάθος το θέμα για να διασφαλίσουμε έτσι ώστε να μην επαναληφθεί η κατάσταση αυτή.»

Η διαρροή δεδομένων της Thomson είναι η τελευταία από μια σειρά διαρροών που επηρεάζουν μεγάλες εταιρείες πρόσφατα, συμπεριλαμβανομένου του hack της U.S. νωρίτερα αυτό το χρόνο με την επαναλαμβανόμενη κλοπή ενός δισεκατομμυρίου διευθύνσεων email.

Μια αναφορά από την εταιρεία ασφαλείας Iron Mountain νωρίτερα μέσα στο χρόνο δείχνει πως το 40% του δημοσίου τομέα έχουν υποσθεί διαρροή δεδομένων αφού το προσωπικό φέρεται πως είναι πολύ απασχολημένο για να λάβει τα απαραίτητα μέτρα.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS