ΑρχικήinetUber| Προσλαμβάνει Security Analysts για την ασφάλεια των αυτοκινήτων

Uber| Προσλαμβάνει Security Analysts για την ασφάλεια των αυτοκινήτων

Όσον αφορά την ασφάλεια των αυτοκινήτων, η Uber κάνει ένα βήμα παραπέρα για να διασφαλίσει τα οχήματά της. Οι εκπρόσωποι της εταιρείας έχουν επιβεβαίωσει την πρόσληψη δυο top-notch security analysts για να πετύχει το στόχο της σχετικά με την τεχνολογία των αυτόματων οχημάτων. Η Uber υπόσχεται ότι η έλευση του Charlie Miller και του Chris Valasek, οι οποίοι στο παρελθόν εργάζονταν για την Twitter Inc. Και την εταιρεία ασφαλείας IOActive αντίστοιχα.

Το κέντρο προηγμένων τεχνολογιών της UΒΕR, ένα εργαστήριο ερευνών που δημιουργήθηκε από την εταιρεία στο Pittsburgh τον Φεβρουάριο έχει προσλάβει ήδη δεκάδες ειδικούς οχημάτων από το Carnegie Mellon University, και τώρα θα ενωθούν με την ήδη υπάρχουσα ομάδα οι Miller και Valasek.

Uber| Προσλαμβάνει Security Analysts για την ασφάλεια των αυτοκινήτων

Η έλευσή τους επιβεβαιώθηκε από ένα tweet καλοσωρίσματος από τον Raffi Krikorian, τον επικεφαλή της UΒΕR ATC. Και οι δυο τους έχουν ξεκινήσεις τις συναντήσεις από την Πέμπτη.

Η UΒΕR προς το παρόν έχει θέσει ως στόχο να αναπτύξει ή να υιοθετήσει την τεχνολογία των self-driving cars, και οι Miller και Valasek θα δουλέψουν σκληρά για την εταιρεία με σκοπό την καλύτερη ασφάλεια των οχημάτων. Αυτό θα βοηθήσει την εταιρεία να μειώσει το εργατικό της δυναμικό, το οποίο έχει αυξηθεί ραγδαία το τελευταίο καιρό καθώς ο στόλος των οχημάτων της και η ζήτηση συνεχώς αυξάνονται.

Προκειμένουν να αναπτύξει την τεχνολογία αυτή, η εταιρεία αναζήτησε «χέρια» από το Πανεπιστήμιο της Arizona, δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε απόφοιτους φοιτητές να πραγματοποιήσουν έρευνες και να βοηθήσουν γενικότερα σε όλο το εγχείρημα της ανάπτυξης της τεχνολογίας.

Τον Μάρτιο, η UΒΕR έφερε την εταιρεία ηλεκτρονικής χαρτογράφησης deCarta, μια εταιρεία με βάση στην California, της οποίας η τεχνολογία προσφέρει αναζήτηση και οδηγίες turn-by-turn. Η FCA USA LLC ανέκλησε 1.4 εκατομμύρια οχήματα για να εγκαταστήσει το software που θα αποτρέψει τους hackers να καταστρέψουν το πείραμα, το οποίο λογισμικό χρησιμοποιεί ένα δίκτυο cellular για την εισαγωγή του entertainment system και στη συνέχεια τον έλεγχο της μηχανής και τα φρένα.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS