ΑρχικήsecurityΣτο εδώλιο ο νεαρός Βρετανός που χάκαρε τα sites του FBI

Στο εδώλιο ο νεαρός Βρετανός που χάκαρε τα sites του FBI

Στο εδώλιο ο νεαρός Βρετανός που χάκαρε τα sites του FBI και της Βρετανικής κυβέρνησης! – Αντιμετωπίζει κατηγορίες και ποινή φυλάκισης

 Ένας νεαρός Βρετανός έλαβε κλήση από το Βασιλικό Δικαστήριο (Birmingham Crown Court) πως ενδέχεται να αντιμετωπίσει ποινή φυλάκισης για το χακάρισμα των website του FBI και το Home Office website (ιστοσελίδα Βρετανικής κυβερνήσεως).

Ο 19χρονος Charlton Floate έχει ομολογήσει την ενοχή του για τρεις κατηγορίες βάσει του νόμου περί της κατάχρησης των υπολογιστών και για τρεις κατηγορίες για κατοχή απαγορευμένων εικόνων.

Οι δικηγόροι του Charlton υποστήριξαν ότι ο πελάτης τους έλαβε μέρος μόνο στο εξωτερικό κομμάτι του συνόλου της συνωμοσίας και δεν εμπλέκεται βαθιά στο θέμα, αλλά το δικαστήριο έχει αποκλείσει αυτό το ενδεχόμενο τονίζοντας ότι, ο Charlton είναι ένας πολύ ευφυής άνθρωπος ο οποίος είναι ειδικός στο computer marketing.

Ο δικαστής ανέφερε κατά την ακρόαση, «Μια επιτυχημένη επίθεση στην ιστοσελίδα FBI.gov θεωρείται από τους χάκερ ως το Άγιο Δισκοπότηρο του hacking. Ήταν αυτό που προσπάθησε και, μάλιστα, το πέτυχε.

Ήταν το πρόσωπο που έχει οργανώσει τέτοιες επιθέσεις και σύλλεξε τα εργαλεία και το προσωπικό για να το πετύχει. “Η ιστοσελίδα του FBI ήταν κάτω για περίπου πέντε ώρες, ενώ η ιστοσελίδα του Υπουργείου Εσωτερικών κράσαρε συνεχόμενα για 83 λεπτά.

Στο εδώλιο ο νεαρός Βρετανός που χάκαρε τα sites του FBI
Ο δικαστής ανέφερε κατά την ακρόαση, «Μια επιτυχημένη επίθεση στην ιστοσελίδα FBI.gov θεωρείται από τους χάκερ ως το Άγιο Δισκοπότηρο του hacking. Ήταν αυτό που προσπάθησε και, μάλιστα, το πέτυχε. Ήταν το πρόσωπο που έχει οργανώσει τέτοιες επιθέσεις και σύλλεξε τα εργαλεία και το προσωπικό για να το πετύχει. “Η ιστοσελίδα του FBI ήταν κάτω για περίπου πέντε ώρες, ενώ η ιστοσελίδα του Υπουργείου Εσωτερικών κράσαρε συνεχόμενα για 83 λεπτά.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS