ΑρχικήinetΜετατρέψτε το smartphone σας σε προβολέα 3D ολογραμμάτων

Μετατρέψτε το smartphone σας σε προβολέα 3D ολογραμμάτων

smartphone

O Gianluca Pugliese έχει παρουσιάσει μια νέα 3D τυπωμένη δημιουργία η οποία είναι ικανή να μετατρέψει το smartphone σας σε ένα 3D ολόγραμμα.

Το 3D-εκτυπωμένο αντικείμενο έχει τη μορφή μιας πυραμίδας και τοποθετείται σε ανεστραμμένη θέση στο κέντρο της οθόνης του smartphone, επιτρέποντας στο ολόγραμμα 3D να “αιωρείται” στον αέρα.

Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο για να δείτε το 3D τυπωμένο ολόγραμμα εν δράση, με χρήση του βίντεο 2D για τη δημιουργία ολογραφικών εικόνων.

Η πυραμίδα ζωγραφίστηκε χρησιμοποιώντας SmoothOn XTC-30 ώστε να γίνει πραγματικά διαφανής. O Pugliese εξηγεί με περισσότερες λεπτομέρειες γιατί δημιούργησε τη διαφανή 3D πυραμίδα.

“Τώρα, είναι καιρός για αλλαγές και εμείς αποφασίσαμε να καταγράψουμε όλα τα νέα μας πράγματα. – Έτσι, κατά τη διάρκεια των τελευταίων εβδομάδων δουλέψαμε πολύ πάνω στα υλικά και κυρίως πάνω στο πώς να κάνουμε ένα 3D τυπωμένο αντικείμενο πραγματικά διαφανές. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι είδαμε στο Instructables ένα project που βασίζεται σε μια απλή πλαστική πυραμίδα που χρησιμοποιείται για την προβολή ολογραμμάτων, τα οποία δημιουργούνται μέσω smartphone και αποφασίσαμε να κάνουμε το ίδιο σε έκδοση 3D printable”, αναφέρει ο δημιουργός του project.

Το 3D ολόγραμμα πυραμίδας είναι τώρα διαθέσιμο στην ιστοσελίδα Thingyverse.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS