ΑρχικήinetΚαλωσορίστε το Yahoo! Livetext Video App!

Καλωσορίστε το Yahoo! Livetext Video App!

Καλωσορίστε το Yahoo! Livetext Video App!

Η Yahoo δοκιμάζει το νέο της app για Livetext αποστολή μηνυμάτων μέσω βίντεο στο Χονγκ Κονγκ, την Ταϊβάν και την Ιρλανδία και τώρα η εταιρεία έχει ξεκινήσει την εφαρμογή σε περισσότερες χώρες.

Η Yahoo Livetext εφαρμογή έχει ξεκινήσει στις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, τον Καναδά η Γερμανία και η Γαλλία σήμερα, μπορείτε να δείτε το app εν δράση στο βίντεο που ακολουθεί.

Καλωσορίστε το Yahoo! Livetext Video App! Yahoo! Livetext Video App! Yahoo! Livetext Video App!
Η Yahoo Livetext εφαρμογή έχει ξεκινήσει στις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, τον Καναδά η Γερμανία και η Γαλλία σήμερα, μπορείτε να δείτε το app εν δράση στο βίντεο που ακολουθεί. Η Yahoo Livetext βάζει τα λόγια σας και τις αντιδράσεις των φίλων σας σε πραγματικό χρόνο στο επίκεντρο της συνομιλίας σας. Είτε παρακολουθείτε Avicii DJ στο Creamfields Festival, στο Venice Beach ή τη θέα από τον Πύργο του Άιφελ, μπορείτε να συνδεθείτε αυτόματα με τους ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν και να τους προσκαλέσετε να ζήσουν αυτές τις στιγμές μαζί σας.

Η Yahoo Livetext βάζει τα λόγια σας και τις αντιδράσεις των φίλων σας σε πραγματικό χρόνο στο επίκεντρο της συνομιλίας σας. Είτε παρακολουθείτε Avicii DJ στο Creamfields Festival, στο Venice Beach ή τη θέα από τον Πύργο του Άιφελ, μπορείτε να συνδεθείτε αυτόματα με τους ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν και να τους προσκαλέσετε να ζήσουν αυτές τις στιγμές μαζί σας.

Το ανόητο βλέμμα ή το μεγάλο χαμόγελο ενός φίλου σας, ακόμη και το γύρισμα των ματιών του ή ένας σιωπηλός αναστεναγμός, ξαφνικά γίνεται μέρος της συνομιλίας σας. Οι απλές συζητήσεις μεταμορφώνονται σε ζωντανές, αυθεντικές και αξέχαστες εμπειρίες που μπορείτε να μοιραστείτε ανά πάσα στιγμή.

Η νέα Yahoo Livetext εφαρμογή θα είναι διαθέσιμη αργότερα μέσα στη μέρα για τα iOS και τα Android, μπορείτε να βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες στο παρακάτω σύνδεσμο.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS