ΑρχικήinetSamsung & MasterCard συνεργάζονται για το Samsung Pay στην Ευρώπη

Samsung & MasterCard συνεργάζονται για το Samsung Pay στην Ευρώπη

Η Samsung και η MasterCard συνεργάζονται για το Samsung Pay στην Ευρώπη – Το Samsung Pay θα ξεκινήσει στις ΗΠΑ και τη Νότια Κορέα σύντομα, μία νέα υπηρεσία πληρωμών μέσω κινητού που αναμένεται να ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο.

Η Samsung ασχολείται με το Samsung Pay στη Νότια Κορέα αυτή τη στιγμή και τώρα έχουμε κάποιες λεπτομέρειες σχετικά με τα σχέδια της Samsung για την υπηρεσία και στην Ευρώπη.

Η Samsung & η MasterCard συνεργάζονται για το Samsung Pay στην Ευρώπη

Η MasterCard ανακοίνωσε ότι έχουν συνεργαστεί με τη Samsung για την έναρξη λειτουργίας του συστήματος πληρωμών μέσω κινητού στην Ευρώπη.

“Το Samsung Pay είναι στην ευχάριστη θέση να ενώσει τις δυνάμεις του με τη MasterCard για να προσφέρουν μια απλή και ασφαλή κινητή εμπειρία πληρωμών ενεργοποιημένη για ευρύτερη εμπορική αποδοχή για τους κατόχους καρτών MasterCard  και τους εκδότες στην Ευρώπη», δήλωσε ο Injong Rhee, EVP της Samsung Electronics, Γενικός Επικεφαλής της Samsung ΡΑΥ. “Και οι δύο οργανώσεις έχουν δεσμευτεί να δημιουργήσουν  πρωτοποριακές καινοτομίες , οι οποίες υπόσχονται ένα πραγματικό κινητό πορτοφόλι.”

“Με τη συνεχιζόμενη παγκόσμια ανάπτυξη και την εξάρτηση από συσκευές και κινητά, είμαστε στην ευχάριστη θέση να επεκτείνουν τη σχέση μας με τη Samsung με την επέκταση της εμβέλειας της Samsung ΡΑΥκαι MDEs στους κατόχους των καρτών στην Ευρώπη. Οι Ευρωπαίοι είναι πρωτοπόροι στην υιοθέτηση νέων τρόπων για να ψωνίσουν, να αγοράσουν και να κάνουν μια πληρωμή.

Μέσω της ισχυρής εταιρικής σχέσης μας με τη Samsung ανυπομονούμε να συνεχίσουμε την προώθηση της καινοτομίας στον τομέα του εμπορίου κινητών, με τη δημιουργία απλών και ασφαλών ψηφιακών εμπειριών πληρωμής για τους καταναλωτές », δήλωσε ο Javier Perez, Πρόεδρος της MasterCard Europe.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για το πότε η Samsung θα λανσάρει το Samsung ΡΑΥ στην Ευρώπη, μόλις έχουμε περισσότερες πληροφορίες, θα σας ενημερώσουμε.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS