ΑρχικήsecurityΤο Islamist hacking group στοχεύει sites στο Δουβλίνο

Το Islamist hacking group στοχεύει sites στο Δουβλίνο

Τo RTÉ News επιβεβαίωσε ότι websites τριών γυμναστηρίων που ανήκουν στο South Dublin County Council τα οποία τρέχουν ανεξάρτητα και λειτουργούν εξ ονόματος του South Dublin Leisure Services Limited, είναι προσωρινά κάτω ύστερα από μια επίθεση hacking από την “Islamist hacking group”.

Αφού πήραν τον έλεγχο των websites, το hacking group πόσταρε ένα βίντεο το οποίο περιέχει graphic images νεκρών ανθρώπων, τραυματιών και μιας γυναίκας με αμερικάνικη προφορά να διαβάζει ένα μήνυμα επικρίνοντας τον πόλεμο κατά της τρομοκρατίας.  

Το Islamist hacking group στοχεύει sites στο Δουβλίνο

Οι hackers πόσταραν επίσης ένα μήνυμα στις εικόνες το οποίο αναφέρει:

“Admin Don’t Worry This Is just A Message And You Can Remove It. Your Website Has Been Defaced Cuz Just We Want To Show The Reality To da World. This Is The real Terrorism.”

“Διαχειριστές, μην ανησυχείτε, αυτό είναι απλά ένα μήνυμα και μπορείτε να το αφαιρέσετε. Η ιστοσελίδα σας έχει παραμορφωθεί επειδή απλά θέλουμε να δείξουμε την πραγματικότητα στον κόσμο. Αυτή είναι η πραγματική τρομοκρατία. “

Μαζί με το βίντεο, οι χάκερ δημοσίευσαν επίσης κι ένα λογότυπο της Liber8 Tunisia Facebook σελίδας.

«Πριν από την απενεργοποίηση, οι επισκέπτες των ιστοσελίδων του Clondalkin Leisure Centre ανακατευθύνονταν σε μια σελίδα που υποστήριζε η παραβίαση  έγινε από έναν οργανισμό που κατονομάζει τον εαυτό της ως Tunisian Fallaga Team,» το ρεπορτάζ αναφέρει μεταξύ άλλων.

Τα websites των κέντρων αναψυχής στιςTallaght και Lucan είναι επίσης ανενεργά μετά την προφανή επίθεση.

Σύμφωνα με το RTÉ News, ο κύριος Philip Murphy, ο Senior Executive Officer δήλωσε,

«Το θέμα υπέπεσε στην αντίληψή μας σήμερα το πρωί και θα ληφθούν τα κατάλληλα μέτρα για να διορθωθεί η κατάσταση αυτή. Το υλικό της παραβίασης έχει αφαιρεθεί και μια πλήρης έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη. “

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS