ΑρχικήinetMoneypenny - Η γραμματέας του Facebook Messenger

Moneypenny – Η γραμματέας του Facebook Messenger

Moneypenny: Η ψηφιακή βοηθός του Facebook με ανθρώπινη υποστήριξη; Ακόμη μία υπηρεσία ετοιμάζει το Facebook για να ανταγωνιστεί την Google.

Moneypenny - Η γραμματέας του Facebook MessengerΤο Facebook φαίνεται πως θα μπει στην μάχη των ψηφιακών βοηθών καθώς οι πληροφορίες λένε ότι θα την ενσωματώσει στο Messenger app.

Το Facebook το τελευταίο διάστημα έχει ξεκινήσει τημεταφορά χρημάτων μέσω του Facebook Messenger, – το οποίο είναι πλέον stand alone πρόγραμμα – ενώ δουλέυει πάνω σε μία νέα μουσική υπηρεσία. Η ψηφιακή βοηθός έχει την κωδική ονομασία Money penny, το όνομα της γραμματέως από την ταινία James Bond.

Ωστόσο, φαίνεται πως θα διαφέρει αρκετά και δεν έχει τις ιδιότητες της βοηθού έτσι όπως την ξέρουμε μέχρι στιγμής.

 

Οι νέες πληροφορίες λένε ότι ετοιμάζεται το Facebook Money penny με λειτουργίες ανταγωνιστικές του Google Now. To Moneypenny θα είναι ενσωματωμένο στο Messenger.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του The Information, η Money penny διαφοροποιείται από τις ψηφιακές βοηθούς Siri, Cortana, Google Now καθώς θα συνδέει τους χρήστες με «αληθινούς ανθρώπους» που θα τους βοηθήσουν να «αναζητήσουν και να παραγγείλουν προϊόντα, μεταξύ άλλων».

Η Moneypenny μοιάζει να είναι περισσότερο κοντά σε ένα «concierge system», παρά ψηφιακή βοηθός με την μορφή που έχουμε συνηθίσει σήμερα.

Προς το παρόν δεν είναι ξεκάθαρο σε πόσο εξελιγμένο στάδιο έχει φτάσει το Facebook με την ψηφιακή βοηθό του, αλλά γνωρίζουνε ότι βρίσκεται σε στάδιο δοκιμών.

Money penny - Η γραμματέας του Facebook Messenger

 

Το Facebook εδώ και καιρό έχει δείξει ότι θέλει να γίνει κάτι περισσότερο από ένα απλό social media, ενσωματώνοντας διάφορες υπηρεσίες στον Messenger. Πρόσφατα είχε ανακοινώσει την μεταφορά χρημάτων μέσω μηνύματος, υπηρεσία που προς το παρόν είναι διαθέσιμη μόνο στις ΗΠΑ.

Το Facebook θέλει να μετατρέψει το Messenger σε μια πλήρη πλατφόρμα ανάλογη των κινέζικων We Chat και LINE, εφαρμογές που συνδυάζουν gaming, επικοινωνία και αγορές.

Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή η ημερομηνία λανσαρίσματος του Money penny.

Mone ypenny - Η γραμματέας του Facebook Messenger

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS