ΑρχικήinetBlackberry: αγόρασε 2 νέα domain names - τι ετοιμάζει με Android;

Blackberry: αγόρασε 2 νέα domain names – τι ετοιμάζει με Android;

Η Blackberry αγοράζει τα domains AndroidSecured.com και AndroidSecured.net 

Η Black berry φέρεται να αγόρασε δύο νέα domain names αυτή την εβδομάδα που δείχνουν τι τελικά η εταιρεία ετοιμάζει κάτι με Android.

Σύμφωνα με το Reuters, η Βlack berry αγόρασε τα domains AndroidSecured.com και AndroidSecured.net. Το νέο AndroidSecured.com ανακατευθύνει από σήμερα στην ιστοσελίδα της Βlackberry που αναφέρει τις επερχόμενες κινήσεις της εταιρείας με το Android.Black berry

Από τη μεριά της η Βlack berry, φαίνεται να υποβαθμίζει το γεγονός:

«Η Black Berry αγοράζει συχνά domain names για να υποστηρίξει το εύρος του χαρτοφυλακίου των cross-platform της,» ανέφερε η εταιρεία στο Reuters.

«Το Android είναι ένα σημαντικό μέρος της στρατηγικής cross-platform του επιχειρηματικού λογισμικού μας.»

Οι φήμες που κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα έρχονται από συνδυασμούς παραγόντων και θέλουν την Βlack berry να αφήνει το δικό της λειτουργικό σύστημα και να αγκαλιάζει την ευρέως διαδεδομένη πλατφόρμα του Android της Google.

Ο CEO της εταιρείας John Chen δεν δήλωσε πολλά για το θέμα, αναφέροντας μόνο ότι θα εξετάσει τη χρήση του Android, αν η εταιρεία του ήταν σε θέση να το ασφαλίσει.

Έτσι ενώ οι φήμες οργιάζουν, όλα δείχνουν πως το Android φαίνεται να έχει κάποιο νόημα για τη Βlack berry, καθώς η εταιρεία θα μπορούσε δυνητικά να το χρησιμοποιήσει για να ενισχύσει τα έσοδα της, αντί να στηρίζεται μόνο σε λογισμικό και υπηρεσίες.

BlackBerry
Οι φήμες που κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα έρχονται από συνδυασμούς παραγόντων και θέλουν την Βlack berry να αφήνει το δικό της λειτουργικό σύστημα και να αγκαλιάζει την ευρέως διαδεδομένη πλατφόρμα του Android της Google. Ο CEO της εταιρείας John Chen δεν δήλωσε πολλά για το θέμα, αναφέροντας μόνο ότι θα εξετάσει τη χρήση του Android, αν η εταιρεία του ήταν σε θέση να το ασφαλίσει.

πηγή: iguru

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS