ΑρχικήUpdatesUndo Send - Το νέο χαρακτηριστικό του Gmail

Undo Send – Το νέο χαρακτηριστικό του Gmail

Undo Send – Έφτασε το νέο χαρακτηριστικό του Gmail, και δεν είναι άλλο από την Aναίρεση Aποστολής μηνύματος.

Undo Send - Το νέο χαρακτηριστικό του Gmail

Το Undo Send  ενσωματώνεται στα επίσημα χαρακτηριστικά του Gmail.

Ένα από τα δημοφιλέστερα χαρακτηριστικά των Gmail Labs ήταν το Undo Send, το οποίο έδινε την δυνατότητα στον χρήστη να αναιρέσει την αποστολή ενός email για λίγα δευτερόλεπτα μετά την αποστολή του.

Αυτό το χαρακτηριστικό είναι και επισήμως διαθέσιμο για όλους στο Gmail, αλλά και στο Inbox της Google και δίνει από 5-30 δευτερόλεπτα χρόνο αναίρεσης αποστολής ενός email.

Δηλαδή, ο αποστολέας έχει στη διάθεσή του 5-30 δευτερόλεπτα μέχρι να μετανιώσει και να μην στείλει το mail του. Στο χέρι σας είναι από εκεί και πέρα να επιλέξετε πόσα δευτερόλεπτα θα ισχύει η δυνατότητα αναίρεσης αποστολής.

 

Undo- Gmail
Το Undo Send ενσωματώνεται στα επίσημα χαρακτηριστικά του Gmail. Ένα από τα δημοφιλέστερα χαρακτηριστικά των Gmail Labs ήταν το Undo Send, το οποίο έδινε την δυνατότητα στον χρήστη να αναιρέσειτην αποστολή ενός email για λίγα δευτερόλεπτα μετά την αποστολή του.

 

Στο dropdown menu, ο χρήστης μπορεί να επιλέξει πόσα δευτερόλεπτα θα παραταθεί η αποστολή των εξερχόμενων email

Για την ενεργοποίηση της αναίρεσης αποστολής μηνύματος, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μεταβείτε στις ρυθμίσεις του Gmail, να επιλέξετε το  εικονίδιο με το γρανάζι και στο παράθυρο που θα εμφανιστεί απλά να επιλέξετε με ένα “check”,  όπως φαίνεται παρακάτω στην εικόνα, το “Enable Undo Send”. Έπειτα συμπληρώνετε και τα δευτερόλεπτα που θέλετε να ισχύει το χαρακτηριστικό αυτό και είστε έτοιμοι!

 

undo
Πατήστε το γρανάζι, βρείτε από τη λίστα την αναίρεση αποστολής μηνύματος και απλά κάνετε τσεκ στο κουτάκι! Τόσο απλό!

 

Σας φαίνεται χρήσιμο το χαρακτηριστικό αυτό; Εσείς το ενεργοποιήσατε; Και αν ναι, για πόσα δευτερόλεπτα; Αν επιθυμείτε αφήστε τα σχόλιά σας!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS