ΑρχικήsecurityPaySafeCard - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για ασφαλείς συναλλαγές

PaySafeCard – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για ασφαλείς συναλλαγές

PaySafeCard – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ασφάλειά σας: Η Ελλάδα είναι η χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης που χρησιμοποιεί ευρέως τις κάρτες paysafecard με περίπου 1.200.000 χρήστες κατά τους τελευταίους 12 μήνες. Το γεγονός αυτό καθιστά απαραίτητη την ενημέρωση που παρέχει η εταιρεία σχετικά με την ασφαλή χρήση τους.

exchange-transfer-paysafecard-to-paypal

1) Η χρήση της ΡΑΥSΑFΕCΑRD δεν προϋποθέτει την εισαγωγή προσωπικών στοιχείων, των στοιχείων του τραπεζικού λογαριασμού ή της πιστωτικής κάρτας, ώστε να μην υπάρχει κανένας κίνδυνος υφαρπαγής ή κακόβουλης χρήσης των προσωπικών μας δεδομένων.

2) Η προπληρωμένη ΡΑΥSΑFΕCΑRD λειτουργεί όπως η κάρτα με την οποία ανανεώνουμε το χρόνο ομιλίας στα κινητά τηλέφωνα. Αφού προμηθευτούμε μία ΡΑΥSΑFΕCΑRD από οποιοδήποτε σημείο πώλησης, χρησιμοποιούμε τον 16ψήφιο κωδικό PIN της κάρτας για την πληρωμή οποιασδήποτε συναλλαγής μέσω διαδικτύου. Το ποσό κάθε πληρωμής αφαιρείται από το υπόλοιπο σε πραγματικό χρόνο, ώστε ο χρήστης να μπορεί να έχει μια πλήρη εικόνα των εξόδων του και να βλέπει το υπόλοιπο της κάρτας του online, οποιαδήποτε στιγμή.

Το πιο σημαντικό βήμα για την απόλυτη ασφάλεια είναι η χρήση του 16ψήφιου PIN σαν να ήταν πραγματικά μετρητά, χωρίς ταυτόχρονα ο χρήστης να το αποκαλύπτει σε άλλα πρόσωπα ή χρήστες.

Παρεμπιπτόντως, να θυμίσουμε πως παρά τα μέτρα ασφαλείας που λαμβάνει η εταιρεία, η κοινωνική μηχανική έκανε εφικτή την απάτη και με τις προπληρωμένες κάρτες, με θύμα όχι τον κάτοχο της κάρτας αλλά τους ιδιοκτήτες των… περιπτέρων που τις εκδίδουν:

  • Απατεώνες αποσπούν κωδικούς προπληρωμένων καρτών PaySafe από περίπτερα
  • Με PaySafecard ζητούν να πληρωθούν και πολλοί απατεώνες στο Διαδίκτυο: Θυμηθείτε:
  • Η Ελληνική Αστυνομία δεν ζητάει €100 για να «ξεκλειδώσει» το PC σας
  • Η πλέον αποδοτική μέθοδος χάκινγκ: Η Τέχνη της Εξαπάτησης

Η ίδια εταιρεία εκδίδει την προπληρωμένη πιστωτική κάρτα ‘ΡΑΥSΑFΕCΑRD MasterCard’ -μπορεί να χρησιμοποιηθεί παντού ανά τον κόσμο, όπου γίνεται δεκτή η MasterCard.

Η ΡΑΥSΑFΕCΑRD MasterCard δεν είναι συνδεδεμένη με τραπεζικό λογαριασμό, έτσι πλέον ο χρήστης δεν είναι απαραίτητο να έχει τραπεζικό λογαριασμό προκειμένου να χρησιμοποιεί πιστωτική κάρτα.

Τέλος οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιούν το προηγμένο αυτό προϊόν για αγορές σε καταστήματα λιανικής,  αλλά και στο διαδίκτυο.

ΡΑΥSΑFΕCΑRD - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για ασφαλείς συναλλαγές

Οι καταναλωτές που ενδιαφέρονται μπορούν να προμηθευτούν τη δική τους ΡΑΥSΑFΕCΑRD σε περισσότερα από 480.000 σημεία πώλησης παγκοσμίως, τα οποία ελέγχονται συστηματικά ώστε η διάθεση της κάρτας να γίνεται σύμφωνα με τις ισχύουσες – και πολύ αυστηρές- προδιαγραφές ασφαλείας.

Συμβουλές για ασφαλείς πληρωμές

1. Χρησιμοποιείστε και προστατεύστε την ΡΑΥSΑFΕCΑRD όπως τα μετρητά

Η paysafecard δεν είναι μόνο ασφαλής και πρακτική όπως τα μετρητά αλλά και εξίσου πολύτιμη. Γι’ αυτό μην αποκαλύπτετε το PIN της κάρτας σε οποιονδήποτε δεν θέλετε να αποκτήσει πρόσβαση στα χρήματα που βρίσκονται σε αυτήν.

2. Προμηθευτείτε την ΡΑΥSΑFΕCΑRD μόνο από το επίσημο δίκτυο διανομής

Στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.ΡΑΥSΑFΕCΑRD .com/sales-outlets , οι χρήστες μπορούν να ενημερωθούν για τα πλησιέστερα σημεία πώλησης, ενώ σε περίπτωση που θέλουν να αγοράσουν την κάρτα τους online, μπορούν να απευθύνονται στα αναγνωρισμένα ηλεκτρονικά καταστήματα για PIN: https://www.ΡΑΥSΑFΕCΑRD .com/pinshop.

3.  Χρησιμοποιήστε το PIN μόνο σε επίσημους συνεργάτες

Εισάγετε το PIN σας μόνο σε παράθυρα εξουσιοδοτημένης paysafecard πληρωμής. Αναγνωρίστε τους επίσημους συνεργάτες, όταν στο παράθυρο της πληρωμής η διεύθυνση ξεκινά από: https://customer.cc. at.ΡΑΥSΑFΕCΑRD .com

4.    Προστατεύστε τα δεδομένα της ΡΑΥSΑFΕCΑRD 

Μην αποκαλύπτετε ποτέ και για κανέναν λόγο τον κωδικό paysafe PIN. Η ΡΑΥSΑFΕCΑRD δεν πρόκειται να ζητήσει ποτέ εμπιστευτικές πληροφορίες, όπως για παράδειγμα το PIN, μέσω email, SMS ή τηλεφωνήματος.

Στην ιστοσελίδα https://www.ΡΑΥSΑFΕCΑRD.com/security, μπορείτε να ενημερώνεστε συνεχώς για τους πιθανούς κινδύνους ηλεκτρονικής απάτης και τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να προστατευτείτε.

ΡΑΥSΑFΕCΑRD - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για ασφαλείς συναλλαγές

Πηγή: tech.in.gr/

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS