ΑρχικήinetΠέφτει η «αυλαία» για την On Telecoms

Πέφτει η «αυλαία» για την On Telecoms

«Αυλαία τέλους» για την On Telecoms, η οποία πρόσφατα είχε καταθέσει αίτηση πτώχευσης λόγω σοβαρών οικονομικών προβλημάτων.

On Telecoms

Σύμφωνα με ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της, η εταιρεία γνωστοπoιεί στους 22.000 συνδρομητές της ότι σταματά την παροχή τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών στο τέλος του μήνα.

Στην ανακοίνωση της, η Οn Telecoms ενημερώνει τους συνδρομητές ότι μπορούν, “έπειτα από σχετικό αίτημα που θα καταθέσουν, να αποχωρήσουν από το δίκτυo της αζημίως (δηλαδή χωρίς την καταβολή τέλους απενεργοποίησης – αποσύνδεσης) και χωρίς οποιοδήποτε περιορισμό, με την αυτονόητη υποχρέωση εξόφλησης τυχόν οφειλόμενων τελών χρήσης των υπηρεσιών της εταιρείας”.

Οι συνδρομητές, για την αποφυγή τυχόν προβλημάτων κατά τη διατήρηση των τηλεφωνικών αριθμών που χρησιμοποιούν, θα πρέπει να απευθυνθούν άμεσα σε πάροχο υπηρεσιών ηλεκτρονικών επικοινωνιών της επιλογής τους και να προβούν, το συντομότερο δυνατό, στις απαραίτητες ενέργειες μετάβασης σε άλλο δίκτυο ηλεκτρονικών επικοινωνιών.

Όπως σημειώνεται εάν για οποιοδήποτε λόγο κάποιος συνδρομητής δεν μεταβεί στο δίκτυο άλλου παρόχου υπηρεσιών ηλεκτρονικών επικοινωνιών η συμβατική σχέση με την Οn Telecoms θα παύσει οριστικά την 30.6.2015, χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση εκ μέρους της εταιρείας.

Nat BotPak
Nat BotPak
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS