ΑρχικήinetΗ κονσόλα Nintendo NX θα φοράει Android λογισμικό

Η κονσόλα Nintendo NX θα φοράει Android λογισμικό

Τι κι αν δεν έχει ξεκινήσει ακόμη η έκθεση E3 2015, οι φανατικοί gamers  ανυπομονούν ήδη για την E3 2016, κατά την διάρκεια της οποίας αναμένεται να ανακοινωθεί η νέα κονσόλα της Nintendo, με την ονομασία Nintendo NX, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Nikkei.

Η κονσόλα Nintendo NX θα φοράει Android λογισμικό

Η κονσόλα Nintendo NX θα έχει Android λειτουργικό

Σύμφωνα λοιπόν με το δημοσίευμα μίας από τις μεγαλύτερες και πιο έγκυρες εφημερίδες της Ιαπωνίας, της Nikkei, επόμενη αναμενόμενη κονσόλα της Nintendo NX θα χρησιμοποιεί λειτουργικό Android . Κατά αυτόν τον τρόπο η Nintnedo θεωρεί πως θα μπορέσει να αποκτήσει την χαμένη της δυναμική, σε αντίθεση με το γεγονός ότι μέχρι σήμερα  χρησιμοποιούσε το δικό της λειτουργικό στις κονσόλες της. Το παράδειγμα της Nvidia με το Shield θα δείξει πόσο επιτυχημένη είναι μία τέτοια κίνηση και πως έπραξε σωστά.

Θα διευκολυνθούν και οι εταιρείες δημιουργίας παιχνιδιών, με αποτέλεσμα να βλέπουμε περισσότερους τίτλους

Σίγουρα η χρήση του λειτουργικού Android θα βοηθήσει τις εταιρείες δημιουργίας παιχνιδιών, να μεταφέρουν εύκολα τους τίτλους τους στην πλατφόρμα της Nintendo. Να σημειωθεί ότι ένας από τους λόγους που δεν βλέπουμε πολλά παιχνίδια σε όλα τα μέσα [PlayStation, Xbox κ.λπ.] είναι η δυσκολία και ο χρόνος που απαιτείται για την μεταφορά τους από το ένα μέσο στο άλλο.

Θα “χτυπήσει” την παγκόσμια αγορά.

Η Nintnedo με την νέα της κονσόλα Nintendo NX θα στοχεύσει την παγκόσμια αγορά:  το NX αναμένεται να κυκλοφορήσει σε όλο τον κόσμο και όχι μόνο σε ορισμένες αγορές. Αυτό δίνει ένα σαφές μήνυμα ότι η εταιρεία αποσκοπεί και πάλι να πρωταγωνιστήσει στην διεθνή σκηνή του gaming.

Δεν έχουμε παρά να περιμένουμε τι μέλλει γενέσθαι το 2016 ! Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι απανταχού gamers ανυπομονούν.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS