ΑρχικήinetPinterest - έρχεται το Buy Button στα iOS (?)

Pinterest – έρχεται το Buy Button στα iOS (?)

Έρχεται το Buy Button στα iOS (?) – Το Pinterest, το δημοφιλέστερο style-browsing app για iOS και Android-και προσφάτως, το ενδέκατο πιο δημοφιλές  free app στο  iOS App Store– ανήγγειλε ότι θα εισαγάγει σύντομα το “buy” button στα mobile apps του, μετατρέποντας τον εαυτό του κατά συνέπεια από μια απλή υπηρεσία ποσταρίσματος εικόνων στο μεγαλύτερο fashion and décor shopping mall – app, όχι μόνο της Αμερικής αλλά και παγκοσμίως.

«Οι iOS pinners θα πάρουν την πρώτη γεύση από το “buy it” button σε λίγες εβδομάδες», σύμφωνα με μια ανακοίνωση που έγινε από τον μηχανικό του Pinterest, κύριο Chao Wang, και θα εμφανιστεί σε χιλιάδες λίστες, συμπεριλαμβανομένης της ένδυσης και των μεγάλων προμηθευτών όπως είναι οι Macy’s και  Nordstrom αλλά και σε μικρότερα εμπορικά σήματα που υιοθετούν είτε Demandware είτε Shopify ως λύση ηλεκτρονικού εμπορίου.

Pinterest - έρχεται το Buy Button στα iOS (?)Η πρωτοβουλία προωθήθηκε με μια σελίδα πληροφοριών στην οποί αναγραφόταν ότι το ΡΙΝΤΕRΕSΤ δεν θα περικόψει οποιεσδήποτε πωλήσεις πραγματοποιηθούν μέσω του app. Αυτό αποτελεί έκπληξη, δεδομένου ότι όσοι επιλέξουν να αγοράσουν μέσω του Pinterest θα πρέπει να επιλέξουν και άλλα πράγματα όπως: το μέγεθος, το χρώμα, και το style μέσα από το app πριν να ελεγθεί τελικά, η αντίθετη δηλαδή διαδικασία με την πρακτική που γίνεται σε ένα τυπικό ηλεκτρονικό κατάστημα.

Οι αγοραστές, όσον αφορά την πληρωμή, μπορούν να επιλέξουν αν θέλουν να εισάγουν τα στοιχεία της κάρτας τους χειροκίνητα, ή να επιλέξουν το Apple Pay. Το Pinterest πάντως επιμένει ότι σε καμία περίπτωση δεν θα αποθηκεύσει τις  πληροφορίες των πιστωτικών καρτών των χρηστών του.

Οι φήμες για το buy button του ΡΙΝΤΕRΕSΤ άρχισαν με μια έκθεση Re/code το Φεβρουάριο, και ακολούθησαν με την ανακοίνωση του Facebook  το 2014 ότι θα αγοράζει το κουμπί που προστίθεται στα app στο κοντινό μέλλον. Η σελίδα πληροφοριών που αναφέρει για το Facebook buy button περιγράφει ακόμα την πρωτοβουλία αυτή ως «δοκιμαστική.»

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS