Αρχικήinetgi-Cluster: H Ελληνική συμμετοχή της E3,της μεγαλύτερης έκθεσης gaming

gi-Cluster: H Ελληνική συμμετοχή της E3,της μεγαλύτερης έκθεσης gaming

gi-Cluster: H Ελληνική συμμετοχή της E3, της μεγαλύτερης έκθεσης gaming

Η E3 είναι η μεγαλύτερη ετήσια έκθεση της χρονιάς για τη βιομηχανία της ηλεκτρονικής ψυχαγωγίας. Πραγματοποιείται στο Λος Άντζελες με τη συμμετοχή των κορυφαίων εταιρειών. Η αποστολή στην Ε3 εντάσσεται στη στρατηγική εξωστρέφειας του gi-Cluster, για τη διεθνοποίηση και την καλύτερη προβολή του ελληνικού κλάδου της δημιουργικής οικονομίας.

  • Τα μέλη του gi – Cluster είναι η ελληνική συμμετοχή στην έκθεση Electronic Entertainment Expo

Με κεντρικό μήνυμα “re: think creativity”, τα μέλη του gi- Cluster θα συμμετάσχουν για πρώτη φορά σε ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα του κλάδου ψυχαγωγικών και δημιουργικών τεχνολογιών και εφαρμογών, την Electronic Entertainment Expo -περισσότερο γνωστή ως E3, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 16 έως 18 Ιουνίου στο Λος Άντζελες.

 

H Ελληνική συμμετοχή gi-Cluster στην E3, τη μεγαλύτερη έκθεση gaming

 

Εκπρόσωποι του Corallia και των Intralot Interactive, Lazyland, Paspartu, Tamasenco και Trebbble θα παρουσιάσουν τη δυναμική της χώρας σε έναν από τους πιο αναπτυσσόμενους τομείς της δημιουργικής οικονομίας. Κύριος στόχος της αποστολής είναι η προώθηση των καινοτόμων προϊόντων των εταιρειών στην παγκόσμια αγορά, προσεγγίζοντας απευθείας μεγάλες κοινότητες gamers και publishers καθώς και επενδυτές και στρατηγικούς επιχειρηματικούς συνεργάτες.

  • Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν μια ευρεία γκάμα προϊόντων και τεχνολογιών gaming

Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν μια ευρεία γκάμα προϊόντων και τεχνολογιών που προσφέρονται συνολικά από τα μέλη του gi- Cluster. Ειδικά οι εταιρείες που θα συμμετέχουν ως εκθέτες θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά στο ευρύ κοινό καινοτόμες λύσεις που έχουν αναπτύξει όπως προϊόντα mobile marketing ειδικά σχεδιασμένα για publishers, 2D browser -based MMORPG, καινοτόμους τίτλους ψυχαγωγικού λογισμικού κοινωνικής δικτύωσης, καθώς και προηγμένες τεχνολογίες μετάφρασης και τοπικής προσαρμογής δημιουργικού περιεχομένου.

gi-Cluster: H Ελληνική συμμετοχή της E3, της μεγαλύτερης έκθεσης gaming
H έκθεση Electronic Entertainment Expo -περισσότερο γνωστή ως E3, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 16 έως 18 Ιουνίου στο Λος Άντζελες.

 

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS