ΑρχικήinetΣυγκρίνετε browser και βρείτε ποιος σας ταιριάζει καλύτερα!

Συγκρίνετε browser και βρείτε ποιος σας ταιριάζει καλύτερα!

browser

Έχετε Windows; Συγκρίνετε  browser και βρείτε ποιος σας ταιριάζει καλύτερα!

Όλοι χρειαζόμαστε έναν browser, μετά τον «θάνατο» του Internet Explorer ή τουλάχιστον μέχρι την επίσημη κυκλοφορία του νέου browser της Microsoft του Edge.

Κανένας browser δεν είναι τέλειος, είτε θα αναλαμβάνει πάρα πολλές πηγές, είτε δεν θα έχει όλα τα χαρακτηριστικά που ψάχνετε ώστε να σας καλύπτει και να ικανοποιεί πλήρως τις απαιτήσεις σας.

Ακόμα και τα κινητά λειτουργούν πλέον με μοντέρνους browser, οπότε με όλες αυτές τις διαθέσιμες επιλογές, είναι κάπως δύσκολο να μπερδευτείτε και να μην μπορείτε να αποφασίσετε ποιός απ’ όλους είναι καταλληλότερος για εσάς.

Βρήκαμε μια εφαρμογή που σας λύνει κυριολεκτικά τα χέρια, αφού μπορεί να  συγκρίνει έως και τέσσερις διαφορετικούς browser μεταξύ τους, αναλύοντας σε πραγματικό χρόνο τα χαρακτηριστικά και τις επιδόσεις τους.

Συγκρίνετε και επιλέξτε:

Βήμα 1ο: Κατεβάστε, εγκαταστήστε και τρέξτε την εφαρμογή BrowseEmAl.

Βήμα 2ο: Πηγαίνετε στις ρυθμίσεις πατώντας το «γαλλικό κλειδί» στην πάνω, δεξιά γωνία.

Βήμα 3ο: Επιλέξτε να χηριμοποιήσετε το System Proxy / No Proxy.

Βήμα 4ο (προαιρετικά): Προσθεστε προσαρμοσμένες ρυθμίσεις ανάλυσης και αριχική σελίδα, μετά μπορείτε να αποθηκεύσετε το μενού ρυθμίσεων. Μπορεί να χρειαστεί επανεκκίνηση.

Βήμα 5ο: Χρησιμοποιείστε το πάνω αριστερό μενού ώστε να διαλέξετε τον αριθμό των browser που θέλετε να συγκρίνετε με ταυτόχρονη προβολή.

Βήμα 6ο: Επιλέξτε τους browser που θέλετε να συγκρίνετε σε κάθε οθόνη.

Βήμα 7ο:  Πληκτρολογήστε την διεύθυνση κάποιας ιστοσελίδας στο πεδίο URL και πατήστε enter.

Βήμα 8ο: Σε περίπτωση που παρατηρήσετε ύποπτη συμπεριφορά πατήστε το κουμπί Compatibility Report.

Βήμα 9ο: Πατήστε έπειτα το κουμπί με την κάμερα δίπλα στο μενού των ρυθμίσεων ώστε να κρατήσετε screenshots. Θα βοηθήσει στην ανάλυση.

Παρότι δεν υπάρχει καμία αναφορά στην χρήση πηγών, σας δίνει μια γενική εικόνα του πως συμπεριφέρεται ο κάθε browser κάτω από διαφορετικές συνθήκες. Μιμείται επίσης πολλούς δημοφιλείς mobile browsers ώστε να κάνετε το ίδιο και για το κινητό σας.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS