ΑρχικήinetGoPro νέα διάσταση στα extreme sports

GoPro νέα διάσταση στα extreme sports

GoPro

Η GoPro εξαγόρασε την Kolor, μία γαλλική εταιρεία με εξειδίκευση στη λήψη και διαμοιρασμό spherical media και virual reality.

Η εξαγορά αυτή αναμένεται να δώσει νέες προοπτικές στην GoPro, χάρη στη λήψη video 360 μοιρών. Για να το επιτύχουν αυτό οι χρήστες των GoPro προηγουμένως έπρεπε να χρησιμοποιήσουν πολλές κάμερες ταυτόχρονα.

Αυτό που θα γίνεται με τη προσθήκη του λογισμικού της Kolor, είναι να δένουν μαζί φωτογραφίες και video, με παρόμοιο τρόπο που κάνει το Google Street View, έτσι ώστε ο θεατής να μπορεί να δει προς όλες τις κατευθύνσεις, σα να βρίσκεται σε μια σφαίρα, εξού και το όνομα spherical media που έχει. Πρόσφατα μάλιστα η Kolor και η Intel συνεργάστηκαν σε στο πρώτο interactive video στο YouTube, στο οποίο το footage είχε γίνει με τη χρήση Go Pro κάμερας.

Μαζί με την αναγγελία της εξαγοράς, η GοPro έδωσε στη δημοσιότητα video 360 μοιρών με δυνατότητα drag and explore για θέαση από πολλές γωνίες. Το video είναι διαθέσιμο και σε ανάλυση 4K.

Λεπτομέρειες για την εξαγορά δεν έχουνε γίνει ακόμη γνωστές, αλλά η GοPro δηλώνει ότι θα δουλέψει με την Kolor για να μεταφέρει το κοινό σε άλλο τόπο και χρόνο. Τα extreme sports θα είναι πλέον πιο τρομακτικά από ποτέ.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS