ΑρχικήUpdatesFacebook: Αναβάθμιση των εφαρμογών του σε Graph API 2

Facebook: Αναβάθμιση των εφαρμογών του σε Graph API 2

Οι προγραμματιστές εφαρμογών του Facebook έχουν μέχρι τις 30 Απριλίου για να αλλάξουν στις εφαρμογές τους το API, καθώς θα το κοινωνικό δίκτυο θα ενεργοποιήσει αυτόματα τη δεύτερη εκδοχή του Graph API.

Ο Simon Cross product manager του FaceΒοοk Simon ανέφερε σε μια δημοσίευση στο blog της εταιρείας ότι θα ξεκινήσουν την αναβάθμιση όλων των εφαρμογών στην έκδοση 2.0 του Graph API στις 30 Απριλίου.

Facebook: Αναβάθμιση των εφαρμογών του σε Graph API 2

Η εταιρεία ανακοίνωσε για πρώτη φορά την νέα έκδοση του Graph ΑPI, μαζί με μια νέα διαδικασία login, κατά τη διάρκεια του συνεδρίου της F8.

Το FaceΒοοk ισχυρίζεται ότι η νέα έκδοση του Graph ΑPI θα βοηθήσει τους προγραμματιστές να αναπτύξουν, και να κερδίσουν χρήματα από τις εφαρμογές τους, ενώ η νέα σύνδεση login του FaceΒοοk θα δώσει σε αυτόυς που την χρησιμοποιούν περισσότερο έλεγχο στις πληροφορίες που μοιράζονται με τις εφαρμογές.

Το νέο API και το FaceΒοοk login είναι ήδη διαθέσιμα για τους προγραμματιστές, και σύμφωνα με την εταιρεία μέχρι τις 30 Απριλίου όλες τις εφαρμογές θα αλλάξουν αυτόματα στην έκδοση 2.0 του Graph API.

FaceΒοοk
Ήδη, πολλοί προγραμματιστές έχουν εφαρμόσει στις εφαρμογές τους το νέο API, σύμφωνα με το FaceΒοοk .

Να αναφέρουμε ότι το FaceΒοοk login θα επιτρέπει την ανώνυμη σύνδεση σε εφαρμογές που απαιτούν σύνδεση από τον χρήστη.

FaceΒοοk

Ξεκινώντας 30 Απριλίου, το FaceΒοοk θα ξεκινήσει την αναβάθμιση όλων των εφαρμογών στο νέο login και δεύτερη έκδοση του Graph API, και αφαιρέστε τυχόν δικαιώματα που, κατά την ημερομηνία αυτή, δεν έχουν εγκριθεί μέσω της επανεξέτασης είσοδο του. Η μετανάστευση θα κυλήσει έξω σε όλες τις εφαρμογές κατά τη διάρκεια των λίγων εβδομάδων.

«Σας συνιστούμε την αναβάθμιση, αντί να περιμένετε την αυτόματη αναβάθμιση, καθώς όπως αυτό σας δίνει περισσότερο έλεγχο στο τι βλέπουν οι πελάτες σας στην εφαρμογή σας.»

 

Πηγή: secnews.gr

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS