ΑρχικήReviewsTuring Phone: Ο τιτάνας των smartphones!

Turing Phone: Ο τιτάνας των smartphones!

Turing Phone: Ο τιτάνας των smartphones!

Η Τuring Robotic Industries διαμηνύει ότι κατασκεύασε το ασφαλέστερο και ανθεκτικότερο smartphone στον κόσμο.

Turing Phone: Ο τιτάνας των smartphones!

Η Τuring Robotic Industries ανακοίνωσε το νέο της smartphone, με ονομασία Turing Phone, όπου σύμφωνα με την εταιρεία είναι το ασφαλέστερο και ανθεκτικότερο smartphone της αγοράς.

Το Τurιng Phone προσφέρει end-to-end κρυπτογράφηση για την ασφάλεια των δεδομένων, ενώ έχει κατασκευαστεί, από “liquidmorphium”, ένα κράμα μετάλλου, περισσότερο ανθεκτικό από το ατσάλι και το τιτάνιο.

Εκτός από το liquidmorphium, έχει χρησιμοποιηθεί αλουμίνιο, κεραμικό υλικό και πλαστικό, με την εταιρεία να αναφέρει ότι με αυτά τα υλικά μειώνεται η πιθανότητα να σπάσει αν πέσει κάτω.

Όσον αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά, το Turing Phone διαθέτειοθόνη 5,5 ιντσών ανάλυσης 1920 x 1080 pixels, ενώ στο εσωτερικό του υπάρχει ο Snapdragon 801 και 3 GB μνήμης RAM.

Turing-Phone

Επίσης, διαθέτει κάμερα 13 MP με dual flash, δεύτερη κάμερα 8 MP και δυνατότητα σύνδεσης σε LTE δίκτυα. Το λειτουργικό του είναι τοAndroid 5.0 και έχει μπαταρία 3000 mAh.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η έκδοση με 64 GB αποθηκευτικό χώρο θα κοστίζει 740 δολάρια, ενώ η έκδοση των 128 GB, θα κοστίζει 870 δολάρια.

 

Turing-Phone (1)

Πηγή: gr.pcmag.com/

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS