ΑρχικήsecurityΗ συνεργασία της HP με την FireEye ενάντια στις cyberattacks

Η συνεργασία της HP με την FireEye ενάντια στις cyberattacks

HP

Η HP HawlettPackard συνεργάζεται με την εταιρεία ασφάλειας υπολογιστών FireEye με στόχο να δώσει ένα τεχνολογικό πλεονέκτημα στην ανίχνευση και την διερεύνηση των κυβερνοεπιθέσεων.

Η ανίχνευση απειλών της FireEye  και οι δυνατότητες ανταπόκρισης σε ενδεχόμενο περιστατικό θα ενσωματωθούν στην Hawlett-Packard Enterprises Services. Οι δύο εταιρείες συνεργάζονται με σκοπό να προσφέρουν ένα  πρότυπο αναφοράς στη βιομηχανία βασισμένο γύρω από την προστασία σε απειλές του κυβερνοχώρου και στην ανταπόκριση σε περιστατικά τέτοιας φύσης, σύμφωνα με μια είδηση από το συνέδριο  RSA που πραγματοποιήθηκε στο San Francisco. Γι’ αυτό το σκοπό οι δύο εταιρείες θα έχουν μια ομάδα Global Incident Response που θα διερευνά τις κυβερνοεπιθέσεις και θα προσφέρει εξελιγμένες υπηρεσίες οι οποίες θα αξιολογούν αν μια εταιρεία έχει ή όχι παραβιαστεί.

Η συνεργασία της διάσημης εταιρείας υπολογιστών με την security firm FireEye μπορεί να αποδειχθεί ιδιαιτέρως ευεργετική για την Hawlett-Packard Enterprises Services, αφού η αγορά του computer security εξακολουθεί να αυξάνεται ραγδαία αφού όλο και περισσότερες εταιρείες πέφτουν θύματα δαπανηρών και ντροπιαστηκών παραβιάσεων δεδομένων και επιθυμούν να θωρακίσουν τα υπολογιστικά τους συστήματα.

Η διάσημη εταιρεία, αγωνίζεται να βρει νέα πεδία ανάπτυξης. Τον Νοέμβριο, ανακοίνωσε πως θα χωριστεί σε δύο εταιρείες τη Hewlett-Packard που θα αποτελείται από τις επιχειρήσεις hardware, software και service. Η άλλη θα είναι η H P Inc.,  που θα αποτελείται από τις επιχειρήσεις παραγωγής υπολογιστών και εκτυπωτών.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS