ΑρχικήsecurityMicrosoft: 34 νέα προαιρετικά patches

Microsoft: 34 νέα προαιρετικά patches

Η Microsoft σχεδιάζει να κυκλοφορήσει ένα τεράστιο αριθμό προαιρετικών patches για τα προϊόντα της, σήμερα μόνο μια εβδομάδα μετά το Patch της Τρίτης αυτού του μήνα.

Αν νομίζατε ότι τελειώσατε με τις ενημερώσεις του λειτουργικού σας συστήματος για αυτό το μήνα, κάνετε λάθος, καθώς υπάρχουν άλλα 34 νέα patches που θα κυκλοφορήσει αργότερα σήμερα από την Microsoft.

Microsoft: 34 νέα προαιρετικά patches

 

Αν και δεν έχουμε ακόμη όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες, καθώς τα περισσότερα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης (Knowledgebase) δεν είναι διαθέσιμα ακόμα, μπορούμε να αναφέρουμε μερικές πληροφορίες.

Η πλειοψηφία των patches έρχονται για τα λειτουργικά Windows 8, Windows RT και Windows Server 2012. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν μόνο πέντε ενημερώσεις για τα Windows 7 και τέσσερις για τα Windows Server 2008 R2, ενώ όλα τα υπόλοιπα είναι όλα για τα Windows 8.

Όλα τα patches που θα κυκλοφορήσουν δεν έναι ενημερώσεις για θέματα ασφαλείας που επιλύουν ορισμένα ζητήματα στα Windows.

Η πλειοψηφία των patches φαίνεται να καθορίζουν μικρά ή λιγότερο κοινά ζητήματα στα Windows και θα πρέπει να αφορούν μια μειονότητα χρηστών.

Όλα τα patches διατίθεται μέσω του Windows Update. Ο ευκολότερος τρόπος για να ελέγξετε τι έρχεται, είναι να δείτε τις νέες ενημερώσεις χειροκίνητα από το Windows Update, και αυτό θα κάνει τα υπόλοιπα.

Καλό θα ήταν βέβαια να περιμένετε την Knowledgebase της Micrοsoft, για να επιλέξετε ποιες ενημερώσεις επιθυμείτε να εγκαταστήσετε.

Αργότερα, όλα τα patches θα διατεθούν και από την ιστοσελίδα Λήψεων της Micrοsoft.

 

Πηγή: secnews.gr

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS