ΑρχικήinetFacebook Job Interview: Ετοιμάσου γι' αυτές τις ερωτήσεις!

Facebook Job Interview: Ετοιμάσου γι’ αυτές τις ερωτήσεις!

Θες να δουλέψεις για το Facebook; Ετοιμάσου γι’ αυτές τις ερωτήσεις!

Δείτε μερικές από τις πιο παράξενες ερωτήσεις που έχουν γίνει κατά τη διάρκεια συνεντεύξεων υποψήφιων για θέσεις εργασίας στο Facebook
Θες δουλειά στο Facebook; Ετοιμάσου γι' αυτές τις ερωτήσεις!
Το Facebook όπως και πολλές εταιρίες τεχνολογίας και μη, στις συνεντεύξεις που κάνει με υποψήφιους εργαζόμενους, οι ειδικοί της εταιρίας κάνουν ερωτήσεις για να δουν πως σκέφτονται και αν ταιριάζουν στην φιλοσοφία της εταιρίας.
Έτσι λοιπόν μερικές από τις πιο περίεργες και παράξενες ερωτήσεις που έχουν γίνει σε συνεντεύξεις για διάφορες θέσεις εργασίας στο Facebookείναι σίγουρα περίεργες και σίγουρα θα σας κάνουν να σκεφτείτε διαφορετικά…

Μία ερώτηση που έγινε σε υποψήφιο του τμήματος online πωλήσεων ήταν  “Πόσα θα χρεώνατε για να πλύνετε κάθε παράθυρο στο Σιάτλ;” ενώ αντίστοιχη ερώτηση για έναν υποψήφιο του τεχνικού τμήματος ήταν να τους περιγράψει πως δουλεύει το Facebook.

Για το τμήμα λύσεων ΜΜΕ ένας υποψήφιος ρωτήθηκε για ποιο στοιχείο του βιογραφικού του ήταν λιγότερο περήφανος ενώ αν κάποιος θέλει να δουλέψει στο τμήμα ανάλυσης κινδύνων δεν αποκλείεται να τον ρωτήσουν “πόσες ηλεκτρικές σκούπες υπάρχουν στις ΗΠΑ;”

Τέλος το πρόβλημα που τέθηκε σε υποψήφιο τμήματος σχεδιασμού λογισμικού ήταν το εξής “Προσπαθείς να ληστέψεις σπίτια στο δρόμο. Κάθε σπίτι έχει ορισμένα μετρητά. Ο στόχος σου είναι φυσικά να εξασφαλίσεις όσο το δυνατόν μεγαλύτερη μπάζα. Πώς θα το κάνεις αυτό εάν δεν μπορείς να ληστέψεις διπλανά σπίτια;”

Αυτές και πολλές ακόμα ερωτήσεις που σε κάνουν να σκέφτεσαι out of the box θέλει το Facebook να μπορούν να απαντήσουν οι υποψήφιοι εργαζόμενοι του για να μπορούν να μπουν στη φιλοσοφία του και να προσφέρουν νέες καινοτόμες ιδέες που θα βελτιώσουν το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο.

 

Πηγή: newsit.gr

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS