ΑρχικήinetH Sony στηρίζει Μ.Κ.Ο. διαθέτοντας επετειακές κονσόλες

H Sony στηρίζει Μ.Κ.Ο. διαθέτοντας επετειακές κονσόλες

H Sony στηρίζει Μ.Κ.Ο. διαθέτοντας επετειακές κονσόλες

Σε κληρώσεις που πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 18 Απριλίου στο Golden Hall δύο τυχεροί κέρδισαν τις επετειακές συλλεκτικές κονσόλες PlayStation 4 20th Anniversary Edition.

H Sony στηρίζει Μ.Κ.Ο. διαθέτοντας επετειακές κονσόλες

H Sony Computer Entertainment υποστήριξε τις Μη Κερδοσκοπικές Οργανώσεις UNICEF και Αμυμώνη, διαθέτοντας δύο επετειακές κονσόλες για την ενίσχυση των δράσεών τους, τις οποίες από τις 3 έως τις 18 Απριλίου, οι επισκέπτες του Golden Hall είχαν την ευκαιρία να κερδίσουν με κλήρωση, αγοράζοντας λαχνούς από τα περίπτερα της Αμυμώνης και της UNICEF που βρίσκονταν στο Golden Hall.

Οι ενέργειες κορυφώθηκαν το Σάββατο 18 Απριλίου, με τις κληρώσεις των δύο επετειακών PlayStation 4 και την ανακοίνωση των νικητών. Την διεξαγωγή των κληρώσεων και την ανακοίνωση των νικητών ανέλαβαν η ραδιοφωνική παραγωγός κα Αφροδίτη Σημίτη και ο stand-up comedian κος Γιώργος Χατζηπαύλου, θερμοί υποστηρικτές του έργου της Αμυμώνης και της UNICEF, αντίστοιχα, σε συνεργασία με τον κο Θεόδωρο Παντή, διευθυντή του Golden Hall.

Η 20η Επετειακή Έκδοση του PS4 έχει κυκλοφορήσει σε 12.300 τεμάχια παγκοσμίως, ένας αριθμός που παραπέμπει στις 3 Δεκεμβρίου 1994, την ημερομηνία του αρχικού λανσαρίσματος του αυθεντικού PlayStation. Στο πλαίσιο αυτό, η Sony Computer Entertainment επέλεξε στην Ελλάδα να δωρίσει ένα αριθμό από τις επετειακές κονσόλες για την ενίσχυση φιλανθρωπικών σκοπών.

 

Πηγή: pestaola.gr

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS