ΑρχικήUpdatesAndroid Wear: Νέα σημαντικά updates

Android Wear: Νέα σημαντικά updates

Android Wear: Νέα σημαντικά updates

Η Google αντιμετωπίζει το Αndrοid Wear όπως κάθε άλλη πλατφόρμα της και φροντίζει ανά τακτά διαστήματα να προχωρά σε αναβαθμίσεις που προσθέτουν ακόμη περισσότερες λειτουργίες για τους χρήστες των smartwatches.

qualcomm-android-wear-min

Όπως ανακοίνωσε χτες, το επόμενο update του Αndrοid Wear θα περιλαμβάνει τις εξής πολύ σημαντικές προσθήκες:

 WiFi support: Οι χρήστες θα μπορούν να αφήνουν στο εξής τα smartphones τους στο σπίτι και θα συνεχίσουν να λαμβάνουν ειδοποιήσεις, να στέλνουν μηνύματα και να χρησιμοποιούν τις εφαρμογές που επιθυμούν υπό την προϋπόθεση ότι το Αndrοid Wear smartwatch τους είναι συνδεδεμένο σε δίκτυο WiFi και ταυτόχρονα το smartphone τους είναι συνδεδεμένο είτε σε δίκτυο WiFi είτε σε πρόγραμμα data.

Always-on Apps: Η οθόνη του smartwatch θα παραμένει ανοικτή για όσο διάστημα τρέχει κάποια εφαρμογή που έχει επιλέξει ο χρήστης, έτσι ώστε να μην χάνονται οι πληροφορίες σε περίπτωση που χαμηλώσει το χέρι του.

Emojis: Δυνατότητα να ζωγραφίζεις emojis στην οθόνη του smartwwatch με το χέρι. Στη συνέχεια, το λογισμικό θα μεταφέρει το σχέδιο σε ψηφιακή μορφή μέσα στο κείμενο ή το μήνυμα.

Στα παραπάνω προσθέστε τη δυνατότητα εύκολης πρόσβασης σε επαφές και εφαρμογές με ένα tap στην κεντρική οθόνη, καθώς και την υποστήριξη scrolling με γύρισμα του καρπού.

Οι αλλαγές θα εμφανιστούν πρώτα στο LG Watch Urbane και στη συνέχεια σε όλα τα Αndrοid Wear smartwatches.

 

Πηγή: techgear.gr

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS