ΑρχικήinetΝέα προσφορά της Boost Mobile συνδέει Κούβα & Μαϊάμι με 50$ τον...

Νέα προσφορά της Boost Mobile συνδέει Κούβα & Μαϊάμι με 50$ τον μήνα

boost

Η Boost Mobile ανακοίνωσε πρόσφατα ένα νέο προπληρωμένο σχέδιο για τους πελάτες της στο Miami που κάνουν κλήσεις προς την Κούβα.

Για $50 τον μήνα, το Cuba Monthly Connect της εν λόγω εταιρείας, δίνει στους πελάτες απεριόριστα γραπτά μηνύματα και ένα τέταρτο (15 λεπτά) χρόνο ομιλίας για κλήσεις προς Κούβα, με χρέωση 0,33 cents το λεπτό. Μετά την πάροδο των 15 λεπτών η χρέωση επανέρχεται στα 0,99 cents το λεπτό.

Φυσικά, το Cuba Monthly Connect, περιλαμβάνει και απεριόριστο χρόνο ομιλίας και γραπτών μηνυμάτων και μέσα στις Ηνωμένες Πολιτείες καθώς και 5GB σύνδεση στο web σε υψηλές ταχύτητες, ταυτόχρονα οι χρήστες έχουν την δυνατότητα να αυξήσουν τα ΜΒ τους στο διπλάσιο μόνο με 10$ extra τον μήνα!

Αν και το πρόγραμμα είναι δυστυχώς διαθέσιμο μόνο σε πελάτες στο Miami, είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον να βλέπει κανείς μια τέτοια δελεαστική προσφορά να συμβάλλει στην εξέλιξη αναθέρμανσης των σχέσεων μεταξύ Ηνωμένων Πολιτειών και Κούβας.

Δεν θα ήταν υπέροχο να μάθουμε και στα ελληνικά εδάφη για τέτοιες συμφέρουσες και φιλικές προς το πελάτη προσφορές κινητής τηλεφωνίας;

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS