ΑρχικήinetGoogle Search: εμφανίζονται πλέον και τα μη εγκατεστημένα apps

Google Search: εμφανίζονται πλέον και τα μη εγκατεστημένα apps

Το Google Search τώρα δείχνει όλες τις εφαρμογές που σχετίζονται με την αναζήτηση περιεχομένου, και όχι μόνο αυτά που έχουν ήδη εγκατασταθεί στις συσκευές των χρηστών.

Περίοδος αλλαγών και ανανεώσεων για την Google, και συνεχίζουμε με την παρουσίαση της δεύτερης αλλαγής που πραγματοποιεί η εταιρεία κολοσσός στα αποτελέσματα αναζήτησής της. (Μπορείτε να ενημερωθείτε για την πρώτη αλλαγή εδώ.)

Η Google αλλάζει και τον τρόπο εύρεσης εφαρμογών που εμφανίζονται στην Αναζήτηση Google. Τώρα πλέον εμφανίζονται όλες οι διαθέσιμες, σχετικές με την αναζήτησή σας, εφαρμογές και όχι μόνο αυτές που έχετε ήδη εγκαταστήσει.

Google Search: εμφανίζονται πλέον και τα μη εγκατεστημένα apps

Οι εφαρμογές έχουν εισαχθεί στο ευρετήριο του Google Search ήδη εδώ και αρκετό καιρό, αλλά πλεόν η Google έχει κάνει κάποιες αλλαγές στον τρόπο που εμφανίζει τα αποτελέσματα. Προηγουμένως, το Google Search είχε στα αποτελέσματα μόνο την επιλογή να τρέξετε τις εφαρμογές που ήδη είχαν εγκατασταθεί στη συσκευή σας. Τώρα μπορείτε να τρέξετε και apps που δεν έχετε εγκαταστήσει. Προστέθηκε επίσης και υποστήριξη για το ευρετήριο των εφαρμογών που απαιτεί να προσθέσετε κάποιο κώδικα για το app, στη συνέχεια να προσθέσετε συνδέσμους προς την ιστοσελίδα τους, και τέλος απλά να ενημερώσετε την Google ότι έχουν προστεθεί εκεί.

Η Google δηλώνει:

«Εάν έχετε εφαρμόσει το App Indexing, όταν το περιεχόμενο του App σας είναι σχετικό με μια αναζήτηση στο Gοοgle που θα πραγματοποιηθεί σε συσκευές Android, οι χρήστες θα μπορούν να βλέπουν το app και να πατήσουν στον σύνδεσμο για να εγκαταστήσουν την εφαρμογή σας, μόνο από τη σελίδα αποτελεσμάτων αναζήτησης. Πατώντας το σύνδεσμο οι χρήστες θα μεταφέρονται αυτόματα στο Gοοgle Play store, όπου θα μπορούν να εγκαταστήσουν το app σας».

Η Gοοgle θα εμφανίζει τώρα στα αποτελέσματα αναζήτησς τις εφαρμογές που οι χρήστες δεν έχουν εγκαταστήσει στις συσκευές τους, και θα τους δίνει έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο για να κατεβάσουν το app. Υπάρχουν πάνω από 30 δισεκατομμύρια συνδέσεις σε εφαρμογές στο ευρετήριο της Gοοgle.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS