ΑρχικήUpdatesUpdates προκαλούν προβλήματα σε χρήστες του Microsoft Office

Updates προκαλούν προβλήματα σε χρήστες του Microsoft Office

Ορισμένες από τις ενημερώσεις που η Microsoft κυκλοφόρησε ως μέρος του Patch της Τρίτης αυτού του μήνα, προκαλούν προβλήματα σε αρκετούς χρήστες των Windows.

Φαίνεται ότι υπάρχουν κακότεχνα bulletins που οδηγούν σε διάφορα προβλήματα για τους χρήστες του Microsoft Office.

microsoft

 

Τα KB2965295 και KB2965270, τα οποία φέρουν ενημερώσεις για τους χρήστες του Outlook, λέγεται ότι προκαλούν κάποια προβλήματα που εμποδίζουν το ημερολόγιο από τη σωστή λειτουργία του, ενώ τα ίδια σφάλματα εμφανίζονται στα Windows 7 και Windows 8.1 με το Outlook 2010 και το 2013.

Όπως γράφει ο Woody Leonhard σήμερα, υπάρχουν δύο μηνύματα σφάλματος που λαμβάνουν οι χρήστες και το ημερολόγιο δεν μπορεί να ενημερωθεί.

Παραδόξως, κάποιοι χρήστες αναφέρουν επίσης προβλήματα με δύο άλλες ενημερωμένες εκδόσεις που κυκλοφόρησαν από τη Microsoft τους προηγούμενους μήνες και που φαίνεται ότι προκαλούν προβλήματα στους χρήστες του Office. Τα KB2956128 και KB2956203 προσφέρονται εκ νέου στους χρήστες, μερικοί λένε, και προκαλούν στο Outlook τη διακοπή της λειτουργίας του.

Το KB2956128 είναι μια ενημερωμένη έκδοση για το Outlook 2010, που η Micrοsoft αναφέρει ότι διορθώνει μια σειρά θεμάτων στον email client, ενώ το KB2956203 ξεκίνησε τον Μάρτιο και αντιμετωπίζει ένα ζήτημα στην ίδια εφαρμογή που θα μπορούσε να προκαλέσει την απενεργοποίηση μερικών επιλογών στο λογαριασμό των χρηστών.

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι χρήστες αντιμετωπίζουν ζητήματα με αυτές τις ενημερώσεις, καθώς υπάρχουν αρκετά παράπονα που επισημαίνουν τα προβλήματα που προκαλούν στο Outlook 2010. Ωστόσο, δεν είναι ακόμα σαφές γιατί η Microsoft προσφέρει εκ νέου τα updates, καθώς δεν φαίνεται να επιδιορθώνουν κάποιο ζήτημα, αλλά αντιθέτως προκαλούν τα ίδια προβλήματα όπως και πριν.

Αυτή τη στιγμή, ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπιστεί αυτό το πρόβλημα είναι η κατάργηση της εγκατάστασης των ενημερώσεων έως ότου η Micrοsoft προσφέρει με μια λύση, αλλά δεν είναι σαφές πότε αυτό θα συμβεί. Η εταιρεία δεν έχει ακόμη κάνει κάποια δήλωση σχετικά με τις ενημερωμένες εκδόσεις που κυκλοφόρησαν αυτό το μήνα, οπότε αναμένοντια κάποιες διορθώσεις τον Μάιο.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS