ΑρχικήinetΠόσο addicted to Facebook είναι ο Mark Zuckerberg;

Πόσο addicted to Facebook είναι ο Mark Zuckerberg;

Mark Zuckerberg στο Facebook;

Πόσο addicted to Facebook είναι ο  Mark Zuckerberg;

Στις τελευταίες Q&Α (Ερωτήσεις-Απαντήσεις), που πήρε μέρος ο Ζucκerberg αποκάλυψε το πόσες ώρες εργάζεται την εβδομάδα, πάνω στην πλατφόρμα του Facebook, καθώς και τι είναι αυτό που κάνει κατά τη διάρκεια της «εργασίας» του.

Απάντησε επίσης σε κάποιες ερωτήσεις του συναδέλφου δισεκατομμυριούχου επιχειρηματία Sir Richard Branson και της αγέραστης ντίβας της Λατινικής Αμερικής Shakira.

Τα ερωτήματα αυτά τέθηκαν και  απαντηθηκαν μέσω μηνυμάτων του Facebook. Έτσι, στο πόσες ώρες την εβδομάδα δουλεύει ο Mark Zuckerberg, απάντησε;

Η μέση εβδομάδα εργασίας είναι περίπου 50-60 ώρες, αλλά ο χρόνος που περνάω σκεπτόμενος την αποστολή του Facebοok, είναι ολόκληρη η ζωή μου.

Ο συνεργάτης επιχειρηματίας και ιδρυτής της Virgin, Sir Richard Branson, στη συνέχεια ρώτησε ποια θα είναι τα πιθανά οφέλη από τη σύνδεση του αναπτυσσόμενου κόσμου στο διαδίκτυο:

Ο Ζucκerberg αντί να μιλήσει για τα οφέλη του διαδικτύου για τις πιο ανεπτυγμένες περιοχές του κόσμου, ανέφερε ότι επιλέγει να βοηθήσει στη βελτίωση του επιπέδου των αναπτυσσόμενων χωρών πρώτα, αλλά και ότι ο αναπτυσσόμενος κόσμος είναι η πιο μαζική αγορά εκεί έξω.

Στη συνέχεια, η ντίβα της Κολομβίας Shakira ρώτησε αν η χρήση της τεχνολογίας μπορεί να βοηθήσει τις μειονεκτούσες κοινότητες:

Και αμέσως μετά ο Ζucκerberg ρωτήθηκε εάν ή όχι το Facebοok καταστρέφει τις διαπροσωπικές μας σχέσεις και δεξιότητες.

Η απάντηση φυσικά ήταν όχι, υποστηρίζοντας ότι το Facebook, βοηθάει στην επικοινωνία….

 

Πηγή: secnews.gr

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS