Οι επιθέσεις phishing αυξάνονται. Η Microsoft στο στόχαστρο των hackers!
infosec

Οι επιθέσεις phishing αυξάνονται. Η Microsoft στο στόχαστρο των hackers!

Η Microsoft παραμένει στη κορυφή της λίστας των εταιρειών που επιλέγουν οι κακόβουλοι χρήστες να υποδυθούν όταν θέλουν να “ψαρέψουν”...
Read More
infosec

Bug στην εφαρμογή Google News χρησιμοποιεί μεγάλο όγκο των δεδομένων σας

Πριν από λίγο καιρό, η Google κυκλοφόρησε μία νέα εφαρμογή, με το όνομα Google News, η οποία αντικατέστησε τα Google...
Read More
infosec

Οι εφαρμογές σας παρακολουθούν ακόμα και μετά την απεγκατάστασή τους

Έχετε παρατηρήσει ότι διαφημίσεις για εφαρμογές που έχετε απεγκαταστήσει εδώ και καιρό εμφανίζονται ακόμα στη συσκευή σας; Μια πρόσφατη αναφορά...
Read More
infosec

Νέο bug στο iOS 12. Πώς το επιλύετε;

Στην αρχή, το iOS 12 φαινόταν να είναι ένα πιο πετυχημένο update από το iOS 11, αλλά όπως αποδεικνύεται, η...
Read More
infosec rapidalert

5η θέση για την Ελλάδα στο European Cyber Security Challenge 2018

Με μεγάλη επιτυχία επέστρεψε η Εθνική ομάδα που εκπροσώπησε τη χώρα μας στο μεγάλο πανευρωπαϊκό διαγωνισμό κυβερνοασφάλειας European Cyber Security...
Read More
Latest Posts

Bing vs Google η μεγάλη μάχη έχει ξεκινήσει

bing

bing

Η Microsoft, με το Bing, είναι ίσως η μοναδική μεγάλη εταιρεία που προσπαθεί να ανταγωνιστεί τη Google, και να προσφέρει στους χρήστες μια εναλλακτική μηχανή αναζήτησης. Βάση πρόσφατων στατιστικών στοιχείων από το comScore, φαίνεται ότι τα καταφέρνει αρκετά καλά.

Η μηχανή αναζήτησης Bing εξακολουθεί να είναι το δεύτερο πιο διαδεδομένο σύστημα αναζήτησης στον κόσμο, και το σημαντικότερο είναι ότι κατάφερε να φθάσει σε επίπεδα ρεκόρ για τη χρήση του, μέσα στο Μαρτίου του 2015. Συνολικά 20,1 % από τις αναζητήσεις στις Ηνωμένες Πολιτείες, διενεργήθηκαν από το Βing, με τη Google όμως πρώτη με 64.4 %, και τρίτη τη Yahoo με 12.8 %.

Αν και στατιστικά η Google φαίνεται να έχασε ένα αμελητέο ποσοστό, από την άλλη πλευρά βλέπουμε τη ραγδαία αύξηση χρήσης του Βing.

H Microsoft δουλεύει συνεχώς, προκειμένου να κάνει το Βing, ένα ισχυρό αντίπαλο για τη Google, εξελίσσοντας το από μια απλή μηχανή αναζήτησης σε μια αυτόνομη πλατφόρμα, η οποία μάλιστα λειτουργεί πίσω από τη γνωστή πλέον Cortana, που σύντομα θα εμφανισθεί και στα Windows 10.

Ο πρώην CEO της εταιρείας Steve Ballmer είχε προβλέψει, λίγα χρόνια νωρίτερα, ότι κάποια στιγμή η μηχανή αναζήτησης της Microsoft, θα γινόταν ο πιο ισχυρός αντίπαλος της Google και όπως φαίνεται αυτή η στιγμή έχει φτάσει.

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *