ΑρχικήinetΑπόκρυψη διαφημίσεων με συνδρομή από το YouTube

Απόκρυψη διαφημίσεων με συνδρομή από το YouTube

youtube

Το YouTube ανακοίνωσε ότι θα ξεκινήσει μια νέα συνδρομητική υπηρεσία, αργότερα μέσα στο έτος, για τους χρήστες του site που δε θέλουν να βλέπουν διαφημίσεις κατά τη περιήγηση τους μέσα στο site. Αυτό αν και αποτελεί μια καλή είδηση για αυτούς που βρίσκουν τις διαφημίσεις ενοχλητικές, είναι μια πολύ κακή είδηση για τους χρήστες που θέλουν να ανεβάσουν τα video τους στο δημοφιλές site.

Σύμφωνα με το Bloomberg, η νέα συνδρομητική υπηρεσία θα κοστίζει περίπου $10 μηνιαίως στους χρήστες που θέλουν να απαλλαγούν από τις διαφημίσεις, αλλά αυτοί που θέλουν να ανεβάζουν περιεχόμενο δεν έχουν άλλα επιλογή αλλά να αποδεχτούν τους νέους όρους, αλλιώς το περιεχόμενου που ανεβάζουν θα ρυθμιστεί σε ιδιωτικό.

Η επιστολή που έστειλε το YοuTube, σε αυτούς που ανεβάζουν περιεχόμενο στο site αναφέρει ότι, από τη νέα υπηρεσία θα δικαιούνται ένα μέρος της συνδρομής αυτής από κάθε χρήστη που βλέπει τα video τους. Για κάθε συνδρομητή που βλέπει κάποιο video , ένα ποσοστό από τη μηνιαία συνδρομή  του θα πηγαίνει στο δημιουργό του περιεχομένου.

Αν και δεν είναι γνωστό από πότε θα ισχύσει η νέα συνδρομητική υπηρεσία, εκτιμάται ότι από τον Ιούνιο και μετά όλοι αυτοί που έχουν βαρεθεί τα pre-roll video και τα banner, θα μπορέσουν να απαλλαγούν επιτέλους, αν και είναι αμφίβολο αν κάποιος θα θέλει να δώσει $10 το μήνα για το λόγο αυτό.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS