ΑρχικήUpdatesΚυκλοφόρησε update για το OneDrive για Windows Phone

Κυκλοφόρησε update για το OneDrive για Windows Phone

Η Microsoft μόλις αναβάθμισε το OneDrive client για τα Windows Phone, αλλά η τελευταία έκδοση δεν έρχεται με νέα χαρακτηριστικά.

onedrive_0_0
Η εταιρεία κυκλοφόρησε αρκετές ενημερώσεις για το ΟneDrive σε όλες τις μεγάλες πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένων των Android και iOS. Ωστόσο, η έκδοση των Windows Phone θα πρέπει να είναι η πιο προηγμένη απ ‘όλα.

Σύμφωνα με το επίσημο changelog, η νέα ενημέρωση του ΟneDrive app αφορά στην έκδοση 4.10 και φέρνει μόνο μικρές αλλαγές που δεν έχουν πραγματικά μεγάλη επίδραση στην εμφάνιση ή την απόδοση της εφαρμογής.

Επιπλέον, η τελευταία ενημέρωση προσθέτει κάποιες “επιδιορθώσεις σφαλμάτων και βελτιώσεις απόδοσης”. Ωστόσο, δεν έχουν ανακοινωθεί επιπλέον λεπτομέρειες, γι ‘αυτό υποθέτουμε ότι αποτελούν μόνο μικρές βελτιώσεις και αλλαγές .

Το ΟneDrive για τα Windows Phone 4.10 διατίθεται δωρεάν μέσω του Windows Phone Store. Η εφαρμογή έχει επιβεβαιωθεί ότι λειτουργεί σε όλες τις συσκευές που χρησιμοποιούν Windows Phone 7.5 και μεταγενέστερα.

Για τη σύνδεση στο ΟneDrive for Business, η εταιρεία σας θα πρέπει να έχει business συνδρομή που πληροί τις προϋποθέσεις (SharePoint online ή Office 365). Επιπλέον, δεν θα είστε σε θέση να κάνετε log-in με ένα λογαριασμό από έναν εσωτερικό κατάλογο.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS