ΑρχικήUpdatesΟι ενημερώσεις ασφαλείας στο Mozilla Firefox 37

Οι ενημερώσεις ασφαλείας στο Mozilla Firefox 37

ενημερώσεις

Εκτός από τις ενημερώσεις κώδικα ασφαλείας, η τελευταία έκδοση του Mozilla Firefox, περιλαμβάνει μια νέα δυνατότητα feedback, ώστε να βοηθήσει τους χρήστες να μοιραστούν τις απόψεις τους και τις εμπειρίες τους για τον browser. Οι  ενημερώσεις του κώδικα ασφαλείας περιλαμβάνουν 13 διαφορετικές προειδοποιήσεις για την ασφάλεια του browser, καθώς και νέα χαρακτηριστικά ασφαλείας.

Η νέα έκδοση του browser περιλαμβάνει 13 προειδοποιήσεις για την ασφάλεια, από τις οποίες οι τέσσερις θεωρούνται κρίσιμες, καθώς αφορούν ευπάθειες στη μνήμη. Μεταξύ των θεμάτων ευπάθειας του Mozilla που είναι χαρακτηρισμένα με μέτρια επικινδυνότητα, είναι και η ευπάθεια clickjacking, με το χαρακτηριστικό CVE-2015-0810.

Εκτός από τις ενημερώσεις ασφάλειας στον Firefox 37, ο Mozilla έχει επίσης ως στόχο να βελτιωθεί η εμπειρία του χρήστη με ένα νέο μηχανισμό feedback που ονομάζουν Heartbeat. Το εργαλείο είναι ένας νέος μηχανισμός feedback που συμπληρώνει το μηχανισμό feedback του Bugzilla.

Για τους developers, o Firefox 37 περιλαμβάνει ένα tab SSL/TLS, ως μέρος της δυνατότητας παρακολούθησης του δικτύου, που βρίσκεται στα Web developer tools. Οι χρήστες άλλωστε του browser μπορούν να πάρουν τις βασικές πληροφορίες SSL/TLS για τις ιστοσελίδες που επισκέπτονται, από την πρώτη έκδοση του browser, επιλέγοντας το σχετικό εικονίδιο με το λουκέτο που βρίσκεται στη γραμμή του URL.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS