ΑρχικήUpdatesΤο VirtualBox 5.0 με νέα χαρακτηριστικά και πολλές επιδιορθώσεις

Το VirtualBox 5.0 με νέα χαρακτηριστικά και πολλές επιδιορθώσεις

Η Oracle, μέσω του Frank Mehnert, είχε τη χαρά να ενημερώσει τους χρήστες ότι έχουν ξεκινήσει την ανάπτυξη της επόμενης σημαντικής έκδοσης του ισχυρού λογισμικού VirtualBox για Linux, Mac OS X και Microsoft Windows λειτουργικά συστήματα.

VirtualBox 5_0
Μια πρώτη έκδοση Beta του επερχόμενου και πολυαναμενόμενου Oracle VirtuaΙBox 5.0 είναι τώρα διαθέσιμη για download και δοκιμή. Η νέα έκδοση περιλαμβάνει έναν μεγάλο αριθμό από νέα χαρακτηριστικά, καθώς και πολλές επιδιορθώσεις.

Τα σημαντικότερα στοιχεία του VirtualBox 5.0 Beta 1 περιλαμβάνουν την υποστήριξη paravirtualization για Linux και Windows guests, η οποία θα μπορούσε να βελτιώσει την απόδοση και την ακρίβεια χρονισμού, κρυπτογράφηση image δίσκου, υποστήριξη για πολλαπλές συσκευές USB και υποστήριξη hot-plugging για SATA δίσκους.

Επιπλέον, το VirtualBox 5.0 Beta 1 έρχεται με μια νέα σελίδα ρυθμίσεων για το περιβάλλον του χρήστη (User Interface), υποστηρίζει περισσότερες καθορισμένες επεκτάσεις για τους guests για τη χρήση nested paging και hardware-assisted virtualization, υποστηρίζει guest-content scaling και HiDPI.

Μια modular αρχιτεκτονική ήχου θα εισαχθεί επίσης και το λογισμικό είναι ρυθμισμένο ώστε να υποστηρίζει αμφίδρομη υποστήριξη drag and drop για Linux, Solaris και Windows guests. Μια νέα καρτέλα ρυθμίσεων κρυπτογράφησης θα είναι διαθέσιμη για να προσαρμόσετε τις νέες επιλογές κρυπτογράφησης δίσκου.

Εκτός από τα νέα χαρακτηριστικά που αναφέρονται παραπάνω, αυτή η πρώτη beta έκδοση του VirtuaΙBox 5.0 διορθώνει διάφορα ενοχλητικά σφάλματα που είναι ακόμα διαθέσιμα στην τρέχουσα σταθερή έκδοση του λογισμικού. Μεταξύ αυτών, μπορούμε να αναφέρουμε ότι απουσιάζει η καταγραφή του USB taffic καθώς και διάφορα θέματα στο API.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS