Ομάδα κατασκοπείας, χρησιμοποίησε το CVE-2018-8589 Windows Zero-Day σε επιθέσεις στη Μέση Ανατολή
infosec

Ομάδα κατασκοπείας, χρησιμοποίησε το CVE-2018-8589 Windows Zero-Day σε επιθέσεις στη Μέση Ανατολή

Η Kaspersky αποκάλυψε ότι το CVE-2018-8589 Windows zero-day που διορθώθηκε από το Microsoft Nov. 2018 Patch Tuesday, έχει εκμεταλλευτεί από...
Read More
infosec

WordPress: Ποιες εκδόσεις plugin δέχτηκαν πρόσφατα επιθέσεις;

WordPress: Ποιες εκδοχές plugin δέχτηκαν πρόσφατα επιθέσεις; Ένα νέο ελάττωμα στο δημοφιλές WordPress έχει οδηγήσει στην εκμετάλλευση πολυάριθμων sites που...
Read More
infosec

Το Bitlocker της Microsoft διακυβεύεται λόγω κακής κρυπτογράφησης SSD

Η μη επαρκής ασφάλεια των υπολογιστών, μπορεί μερικές φορές να έχει άσχημα αποτελέσματα, όπως ανακάλυψαν ερευνητές από την Ολλανδία. Διαπίστωσαν...
Read More
infosec

Greunion: Δύο σημαντικές νίκες στους διαγωνισμούς DefCamp και CSAW’s CTF!

Η Greunion, η καταξιωμένη πλέον ομάδα CTF, που προπονεί την ελληνική αποστολή για τον Πανευρωπαϊκό διαγωνισμό European Cyber Security Challenge,...
Read More
infosec

Facebook: Η χτεσινή διακοπή λειτουργίας ήταν απλώς ένα τεστ ρουτίνας

Μήπως το Facebook «κατέρρευσε» εχθές και σε εσάς; Το ίδιο συνέβη σε πολλούς users, στον κόσμο του δημοφιλέστερου μέσου κοινωνικής...
Read More
Latest Posts

Pinterest: Δημιουργώντας επιτυχημένους πίνακες

pinterest

Η βασική αρχή για να δημιουργήσετε έναν επιτυχημένο πίνακα στο Pinterest, είναι να «καρφιτσώνετε» ποιοτικά pins καθώς και να τον ανανεώνετε αρκετά συχνά με νέο υλικό.

Στη συνέχεια του άρθρου, παρουσιάζεται ένας οδηγός για το πώς μπορεί μια επιχείρηση – και όχι μόνο – να αναπτύξει τους πίνακές της.

Βήμα 1: Επιλογή λέξεων κλειδιών για τις θεματικές ενότητές σας.
Δημιουργήστε ένα φύλλο excel με τις κατηγορίες των πινάκων και στη συνέχεια καθορίστε τις λέξεις κλειδιά που θεωρείτε απαραίτητες.

Υπάρχουν πολλά online εργαλεία που μπορούν να σας βοηθήσουν στις λέξεις κλειδιά, όπως το Keyword Tool, όπου πληκτρολογώντας τη λέξη που αποτελεί τη θεματική σας ενότητα, σας βγάζει παράγωγα και σχετικά keywords τα οποία μπορούν να σας δώσουν και νέες ιδέες!

Βήμα 2: Επιλογή περιεχομένου πινάκων
Προκειμένου να εμπλουτίσετε τον πίνακά σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όχι απλά εικόνες αλλά και infographics, κινούμενες εικόνες (GIFs) καθώς και videos. Με το ίδιο σκεπτικό με τις λέξεις κλειδιά, μπορείτε και εδώ να χρησιμοποιήσετε το excel, δημιουργώντας ένα νέο φύλλο και να διαλέξετε το κατάλληλο τύπο multimedia για κάθε σας κατηγορία.

Βήμα 3: Αναζήτηση πινάκων ανταγωνιστών
Σε περίπτωση που οι ανταγωνιστές σας διαθέτουν πίνακες στο Ρinterest , μπορείτε να τους μελετήσετε και να δείτε τι αλληλεπίδραση έχουν καθώς και τι είδους multimedia χρησιμοποιούν. Μπορείτε να σημειώσετε σε ένα νέο φύλλο στο excel, ποιοι πίνακες των ανταγωνιστών έχουν την καλύτερη απόδοση. Μπορείτε ακόμη να εντοπίσετε ποια pins είναι τα πιο δημοφιλή, χρησιμοποιώντας το εργαλείο αναζήτησης BuzzSumo, πληκτρολογώντας το site της εταιρίας που διαθέτει Pinterest.

Βήμα 4:Βρείτε Pinners να ακολουθήσετε
Χρησιμοποιήστε το PinAlerts για να παρακολουθείτε τους ανταγωνιστές σας και για να δείτε ποιοι χρήστες καρφιτσώνουν υλικό τους. Αυτούς τους χρήστες καλό θα ήταν να ακολουθήσετε και να κάνετε repin τα pin τους.

Βήμα 5: «Δυνατό» περιεχόμενο
Κατά τη δημιουργία ενός πίνακα, το περιεχόμενο που επιλέγετε να αναρτήσετε θα πρέπει να είναι εκτός από υψηλής ανάλυσης, ποιοτικό και αρκετά ελκυστικό προκειμένου να προσελκύσετε τους χρήστες να ακολουθήσουν τον πίνακά σας.

Βήμα 6: Παρακολουθείστε τα στατιστικά σας
Όπως είναι λογικό, για να δείτε κατά πόσο βρίσκεστε στο «σωστό δρόμο», θα πρέπει να παρακολουθείτε τα στατιστικά των board σας. Η υπηρεσία αυτή δίνεται από το Ρinterest και ονομάζεται Ρinterest Analytics.

 

Πηγή: socialmedialife.gr

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *