ΑρχικήinetΤρία νέα iPhone από την Apple για το 2015

Τρία νέα iPhone από την Apple για το 2015

Apple

Εκτός από τις εκδόσεις “S” , η έκπληξη έρχεται με το iPhone 6C
Ακολουθώντας την παράδοση, κάθε χρόνο η Apple λανσάρει νέες συσκευές iPhone ή βελτιώνει τα ήδη υπάρχοντα μοντέλα. Δεδομένης της εν λόγω πρακτικής κι αφού ήδη το 2014 παρουσιάστηκαν τα iPhone 6 και 6 Plus, όλοι πλέον αναμένουν για το 2015 τις εκδόσεις «S». Αυτό τουλάχιστον αναφέρει δημοσίευμα των DigiTimes της Ταϊβάν επικαλούμενο εσωτερική πληροφόρηση.

Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα η εταιρεία ετοιμάζει ταυτόχρονα και μια έκπληξη , αφού πέρα από τις εκδόσεις «S» των iPhone 6 και 6 Plus σκοπεύει να λανσάρει και μία τρίτη συσκευή, το iPhone 6C με οθόνη 4 ιντσών.

Όπως φαίνεται το iPhone 6C θα αποτελέσει τη φθηνότερη πρόταση της Apple, απευθυνόμενη στα ελαφρύτερα πορτοφόλια. Με τον τρόπο αυτό συνεχίζεται και η παράδοση που ξεκίνησε το 5C για ένα πιο πλαστικό iPhone και μάλιστα σε αρκετά χαμηλότερη τιμή σε σχέση με τα υπόλοιπα μοντέλα.

Όλα τα νέα μοντέλα της εταιρείας θα διαθέτουν LTPS panels τα οποία για τα iPhone 6S Plus και iPhone 6C θα προέρχονται από τις Japan Display, Sharpκαι LG Display, ενώ του iPhone 6S θα προέρχονται από τις Japan Display και LG.

Επιπρόσθετα, όλες οι συσκευές θα διαθέτουν Corning Gorilla Glass, με τα μοντέλα της σειράς 6S να χρησιμοποιούν επεξεργαστές A9 ενώ το μοντέλο 6C θα χρησιμοποιεί επεξεργαστές A8. Επιπλέον, το σύνολο των συσκευών θα εξοπλίζεται με τεχνολογίες NFC και σάρωσης δακτυλικού αποτυπώματος.

Τέλος, σύμφωνα και πάλι με την εσωτερική πληροφόρηση του δημοσιεύματος των DigiTimes, δίνονται πληροφορίες και για τους κατασκευαστές των μελλοντικών συσκευών της, με την Wistron να αναλαμβάνει το iPhone 6C, ενώ οι Foxconn Electronics και Pegatron να συναρμολογούν τα iPhone 6S και iPhone 6S Plus.

Πηγή: newsbeast.gr

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS