ΑρχικήinetΜερικά χρήσιμα μυστικά του iphone

Μερικά χρήσιμα μυστικά του iphone

400iphone02

Κάθε iphone κρύβει ορισμένα μικρά κόλπα που δεν τα γράφουν οι “οδηγίες χρήσεως” και σίγουρα θα κάνουν την επικοινωνία σας ευκολότερη.

Υπάρχει μια λειτουργία αναίρεσης που σας επιτρέπει να πάτε πίσω , αν κάνετε ένα λάθος γράφοντας ένα μήνυμα κειμένου , e-mail , ή να επεξεργαστείτε μια φωτογραφία . Απλά ανακινήστε το τηλέφωνό σας και η επιλογή αυτή θα εμφανιστεί .

Με διπλό χτύπημα στο spacebar βάζετε αυτόματα τελεία και αρχίζετε μια νέα πρόταση με κεφαλαίο

Όσο η κάμερα είναι ανοιχτή , μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα πλήκτρα έντασης για να τραβήξετε φωτογραφίες .

Κρατώντας πατημένο το κουμπί που τραβάει φωτογραφίες, το iphone βγάζει συνεχόμενες φωτογραφίες. Έτσι θα πετύχετε την καλύτερη λήψη.

Μπορείτε να δείτε την ώρα που στείλατε ή δεχτήκατε ένα SMS/ imessage κάνοντας αριστερά την οθόνη των μηνυμάτων

Κάντε αριστερά την οθόνη στην πυξίδα του iphone και μετατρέψτε το κινητό σας σε “Αλφάδι”

Το κινητό φορτίζει πιο γρήγορα στην λειτουργία Flight Mode

Μπορείτε να ορίσετε χρονοδιακόπτη για να ακούτε μουσική ή ηχητικά βιβλία πριν σας πάρει ο ύπνος . Ανοίξτε το ρολόι, επιλέξτε το κουμπί χρονοδιακόπτη κάτω δεξιά και ρυθμίστε στο χρονοδιακόπτη ην διάρκεια που θέλετε να ακούτε μουσική. Στη συνέχεια , πατήστε ” Με την Λήξη “, πηγαίνετε προς τα κάτω και επιλέξτε ” Διακοπή Αναπαραγωγής ” . Τώρα δεν χρειάζεται να έχετε το νου σας, να κλείσετε την αγαπημένη σας μουσική. Χαλαρώστε και κοιμηθείτε

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ποιό πολύπλοκους κωδικούς αντί για τον κλασσικό 4ψήφιο. Go to Settings > General > Passcode Lock and turn off “Simple Passcode.”

Το iphone μπορεί να διαβάσει τα μηνύματά σας δυνατά. Για να το ενεργοποιήσετε πηγαίνετε στις Ρυθμίσεις . Επιλέξτε Γενικά > Προσβασιμότητα >Εκφώνηση και ενεργοποιήστε Εκφώνηση επιλογής. Στη συνέχεια θα εμφανίζετε ένα κουμπί “εκφώνηση” όταν επιλέγετε κείμενο.

Εάν κρατήσετε πατημένη την τελεία στο πληκτρολόγιο τότε θα εμφανιστούν οι καταλήξεις των url

Πηγή: newmoney.gr

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS