ΑρχικήinetSamsung και Microsoft επεκτείνουν τη συνεργασία τους

Samsung και Microsoft επεκτείνουν τη συνεργασία τους

microsoft-samsung

Οι φορητές συσκευές της Samsung θα έρχονται με εφαρμογές Microsoft.

Η Samsung και η Microsoft επεκτείνουν την παγκόσμια συνεργασία τους για να προσφέρουν mobile υπηρεσίες της Microsoft, σε περισσότερους καταναλωτές και επιχειρήσεις. Η πρώτη σχεδιάζει να προ-εγκαταστήσει τις υπηρεσίες και τις εφαρμογές της Microsoft στις Android συσκευές της, ώστε να μπορέσει να προσφέρει στις επιχειρήσεις ακόμη μεγαλύτερη mobile ασφάλεια, μέσα από το καινούργιο Microsoft Office 365 και το Samsung KNOX Business Pack.

Η Microsoft έχει δεσμευτεί να προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη παραγωγικότητα σε ένα mobile και cloud κόσμο. Η επέκταση των υπηρεσιών cloud για τους πελάτες με νέους τρόπους και σε νέες συσκευές και πλατφόρμες, αποτελεί βασικό μέρος αυτής της στρατηγικής.

Για τους καταναλωτές, οι προ-εγκατεστημένες υπηρεσίες περιλαμβάνουν τα ακόλουθα:

– Η Samsung θα προ-εγκαταστήσει τα OneNote, OneDrive, και Skype στα νέα Galaxy S6 και Galaxy S6 Edge.

– Στο πρώτο μισό του 2015, η Samsung σχεδιάζει να προ-εγκαταστήσει Microsoft Word, Excel, PowerPoint, OneNote, OneDrive, και Skype σε επιλεγμένα Android tablets.

Τα Galaxy S6 και Galaxy S6 edge θα κυκλοφορήσουν με επιπλέον δωρεάν μνήμη 100GB, για δύο χρόνια χάρη στις cloud υπηρεσίες, μέσω του Microsoft OneDrive.

Οι επιχειρήσεις, που θα προμηθεύονται συσκευές μέσω του επίσημου εταιρικού δίκτυο πωλήσεών της, θα έχουν πρόσβαση σε τρεις εκδόσεις του Office 365 – Business, Business Premium, & Enterprise – μαζί με το πρόγραμμα ασφαλείας ΚΝΟΧ της Samsung. Το πακέτο υπηρεσιών θα περιλαμβάνει επιπλέον και ένα πρόγραμμα εγκατάστασης, ώστε να διευκολύνει τις επιχειρήσεις να λειτουργήσουν με τα προϊόντα, ενώ θα προσφέρει παράλληλα συνεχή υποστήριξη.

Το λογισμικό Microsoft Office 365 με βάση το cloud, διευκολύνει τις επιχειρήσεις με πρόσβαση σε εφαρμογές Office, συμπεριλαμβανομένων των email, ημερολογίου, υπηρεσία τηλεδιάσκεψης και ενημερωμένα αρχεία, για κάθε συσκευή συνδεδεμένη στο διαδίκτυο – από υπολογιστή μέχρι κινητό και tablet. Η υπηρεσία ΚΝΟΧ της Samsung προσφέρει στον χρήστη εύκολη εναλλαγή από τον επαγγελματικό στον προσωπικό του λογαριασμό στις συσκευές του, ενώ παράλληλα διασφαλίζει και τη χρήση.

«Σπουδαία πράγματα συμβαίνουν, όταν συγκλίνουν οι συσκευές και οι υπηρεσίες», αναφέρει η Peggy Johnson, αντιπρόεδρος του Τμήματος Ανάπτυξης της Microsoft. «H συνεργασία με τον κολοσσό αυτό συμβολίζει τις προσπάθειές μας να προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες της Microsoft σε κάθε χρήστη και συσκευή, ώστε οι άνθρωποι να μπορούν να είναι παραγωγικοί όπου, όπως και όποτε το θελήσουν».

«Στόχος μας είναι να γνωρίσουμε τις συνεχώς εξελισσόμενες ανάγκες τόσο των καταναλωτών όσο και των επιχειρήσεων, ώστε να τους δώσουμε τη δυνατότητα να ανακαλύψουν νέες εμπειρίες», δήλωσε ο SangChul Lee, Αντιπρόεδρος Strategic Marketing Office, IT & Mobile Division. «Πιστεύουμε πως η premium σειρά των mobile συσκευών μας, σε συνδυασμό με τις υπηρεσίες της Microsoft, θα προσφέρει στους χρήστες την ευελιξία που χρειάζονται στην προσωπική και επαγγελματική τους ζωή».

Πηγή: newsbeast.gr

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS