ΑρχικήinetΓια ένα iPhone,12χρονη θα σκότωνε τη μητέρα της

Για ένα iPhone,12χρονη θα σκότωνε τη μητέρα της

iphone12χρονη αποπειράθηκε να σκοτώσει τη μητέρα της για ένα iPhone. (Reuters) – Η αστυνομία συνέλαβε την Παρασκευή ένα 12-χρονο κορίτσι στο Κολοράντο που κατηγορείται ότι προσπάθησε να σκοτώσει τη μητέρα της δύο φορές με χλωρίνη όταν της πήρε την αγαπημένη της συσκευή. Ας δούμε τι έγινε:

Η σερίφης της Boulder County, Heidi Prentup δήλωσε ότι η μητέρα ήπιε το καυστικό υγρό σε μία από τις δύο απόπειρες που πραγματοποίησε η κόρη της. Και οι δύο απόπειρες συνέβησαν μέσα σε μια εβδομάδα.

Στις 2 Μαρτίου, η κοπέλα έβαλε την χλωρίνη σε έναν καφέ στο πρωινό που είχε ετοιμάσει για τη μητέρα της, δήλωσε η Prentup.

«Η μητέρα παρατήρησε τη μυρωδιά της χλωρίνης στον καφέ και σκέφτηκε ότι η κόρη της μάλλον δεν θα είχε καθαρίσει καλά την κούπα», αναφέρει η δήλωση της αστυνομίας.

Η γυναίκα, που το όνομά της δεν αναφέρθηκε από τις αρχές για ευνόητους λόγους, πήγε στο τοπικό νοσοκομείο και σε λίγες ώρες πήρε εξιτήριο και πήγε σπίτι της. Όμως η περιπέτεια της συνέχισε λίγες μέρες μετά.

Τέσσερις ημέρες αργότερα, η 12χρονη φέρεται να έβαλε τη χλωρίνη μέσα σε μια καράφα νερό που είχε η μητέρα της στην κρεβατοκάμαρά της. Όταν η γυναίκα μύρισε και πάλι τη χλωρίνη, κατάλαβε ότι κάτι ύποπτο συμβαίνει και υποψιάστηκε την κόρη της.

«Τότε έμαθε ότι η κόρη της είχε καταστρώσει ολόκληρο σχέδιο για να την σκοτώσει επειδή της πήρε την αγαπημένη της συσκευή» αναφέρει η αστυνομία.

Η Prentup δήλωσε ότι η μητέρα ανέφερε το κορίτσι στην αστυνομία, και ότι οι αρχές, συγκέντρωσαν αρκετά στοιχεία για την θέσουν υπό κράτηση.

Η κοπέλα μεταφέρθηκε σε κέντρο κράτησης ανηλίκων, την Παρασκευή, όπου θα κρατείται μέχρι να πληρωθεί η εγγύηση.

Πηγή: secnews.gr

Script>Alert
Script>Alerthttps://www.secnews.gr
We are all Edward Snowden.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS