ΑρχικήinetMicrosoft - δωρεάν τα Windows 10 σε όλους τους χρήστες!

Microsoft – δωρεάν τα Windows 10 σε όλους τους χρήστες!

microsoftΤο αφεντικό τρελάθηκε! Η Microsoft θα προσφέρει δωρεάν τα Windows 10 και σε χρήστες… πειρατικών Windows.O Terry Myerson της Microsoft είναι το πρόσωπο της ημέρας γι’ αυτά που είπε στo WinHEC conference στη Shenzhen και έγραψε στο blog της αμερικανικής εταιρείας. Πέρα από τα όσα δημοσιεύσαμε ήδη ωστόσο, βγάζει ακόμη μία είδηση, καθώς ανέφερε σε τηλεφωνική συνέντευξή του στο Reuters ότι η εταιρεία θα προσφέρει δωρεάν τα Windows 10 ακόμη και σε χρήστες πειρατικών Windows!

Και παρόλο που η αναφορά του αφορούσε την κινεζική αγορά, όπου το πρόβλημα της πειρατείας είναι τεράστιο και η Microsoft θα προσπαθήσει με αυτό τον τρόπο να το αντιμετωπίσει και να αποκτήσει εκ νέου χρήστες που είχαν προτιμήσει να εγκαταλείψουν την… επίσημη σχέση μαζί της, φαίνεται πως τελικά η σχετική κίνηση της αμερικανικής εταιρείας θα αφορά χρήστες των Windows σε όλο τον κόσμο!

Η Microsoft επιβεβαίωσε, λοιπόν, σε δηλώσεις της σε πολλά sites μετά τη συνέντευξη του Myerson (ενδεικτικά αναφέρουμε το Mashable) πως όσοι έχουν πειρατικό αντίγραφο τωνWindows 7 ή των Windows 8 θα μπορούν να κάνουν κανονικά την αναβάθμιση σε Windows 10. Βέβαια, όπως ισχύει και στην περίπτωση των νόμιμων κατόχων των προηγούμενων εκδόσεων των Windows, το δωρεάν upgrade ισχύει για τον πρώτο μόνο χρόνο διάθεσης των Windows 10 στην αγορά, όπως εξάλλου έχει ήδη ανακοινώσει η Microsoft.

Τα Windows 10, όπως μάθαμε σήμερα, θα διατεθούν μέσα στο καλοκαίρι σε 190 χώρες και σε 111 γλώσσες, αποτελώντας ίσως το πλέον… πολυαναμενόμενο version λειτουργικού της Microsoft στην ιστορία της. Για να δούμε τι θα δούμε λοιπόν σε μερικούς μήνες από το Redmond. Οι έως τώρα αναφορές της αμερικανικής εταιρείας, όπως και τα πρώτα Techical Previews μοιάζουν πάντως άκρως υποσχόμενα…

Πηγή: digitallife.gr

Script>Alert
Script>Alerthttps://www.secnews.gr
We are all Edward Snowden.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS