Αρχικήinet5o InfoCom Security 2015 - 1η Απριλίου 2015 Divani Caravel Hotel

5o InfoCom Security 2015 – 1η Απριλίου 2015 Divani Caravel Hotel

5o InfoCom Security 2015
5o InfoCom Security 2015

 

To τοπίο στο IT Security έχει αλλάξει! Νέες απειλές αναδύονται καθημερινά. Οι κίνδυνοι αυξάνονται ποσοτικά και ενισχύονται ποιοτικά. Το νέο περιβάλλον στις IT υποδομές των επιχειρήσεων και οργανισμών (cloud, data centers, mobility), καθώς και η εκθετική αύξηση των data που βρίσκονται εκτεθειμένα, επηρεάζουν σημαντικά την παράμετρο της ασφάλειας των πληροφοριών και σε κάποιες περιπτώσεις και την ασφάλεια των υποδομών.

Νέα «όπλα», νέοι κανόνες, νέες μέθοδοι και νέοι «παίκτες» εμφανίζονται. Τα παραδοσιακά μέσα προστασίας είναι σαφές ότι δεν επαρκούν. Μεγάλες έρευνες και μελέτες παγκοσμίως αποτυπώνουν το νέο αυτό τοπίο. Πολλοί οργανισμοί βιώνουν συχνά αυτές τις αλλαγές, ενίοτε με οδυνηρό τρόπο.

Καθοριστικός παράγοντας : Η εκτίμηση του ρίσκου.

Η μοναδική λύση είναι η συνεχής διαδικασία, εκτίμησης απειλών και διαθέσιμων πόρων, με σκοπό να διατηρείται το επίπεδο ρίσκου σε διαχειρίσιμα επίπεδα.

Ποια όμως είναι η σωστή μεθοδολογία; Ποια είναι τα νέα χαρακτηριστικά των κινδύνων; Ποιο το προφίλ των επιτιθέμενων σήμερα; Που στοχεύουν; Τι εργαλεία χρησιμοποιούν; Ποιες νέες τεχνολογίες είναι αποτελεσματικές για την προστασία των πληροφοριών; Πως θα αφομοιώσουμε καλύτερα τις αλλαγές στο νέο ΙΤ περιβάλλον, προς όφελος της ασφάλειας, αλλά και της παραγωγικότητας; Πως θα εκπαιδεύσουμε το προσωπικό, ώστε να εμπεδώσει και να εφαρμόζει τις πολιτικές ασφάλειας;

 InfoCom Security

Πώς, τελικά, μπορούμε να γίνουμε περισσότερο… Proactive;

Όλες οι απαντήσεις στο 5ο Συνέδριο InfoCom Security, που θα διεξαχθεί την 1η Απριλίου 2015 στο Divani Caravel Hotel και αποτελεί το ετήσιο ραντεβού της αγοράς IT Security, αλλά και το μεγαλύτερο event του χώρου!

Παραμείνετε συντονισμένοι στο SecNews.gr για όλες τις νεώτερες αναρτήσεις σχετικά με το μοναδικό Συνέδριο IΤ Security!

Script>Alert
Script>Alerthttps://www.secnews.gr
We are all Edward Snowden.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS