ΑρχικήReviewsΑνακοινώθηκε το νέο Blackphone 2 και το Blackphone+ tablet

Ανακοινώθηκε το νέο Blackphone 2 και το Blackphone+ tablet

blackphoneΑνακοινώθηκε το Blackphone 2 που θα κυκλοφορήσει κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2015 από την Silent Circle. Η εταιρεία πρόσθεσε ένα πιο γρήγορο επεξεργαστή 64-bit Qualcomm 8 πυρήνων, τρεις φορές μεγαλύτερη μνήμη RAM (3GB), και μια μπαταρία μεγαλύτερης διάρκειας (3060mAh).

Η οθόνη του Blackphone 2 είναι κατασκευασμένη από Gorilla Glass 3, είναι μεγαλύτερη (5-ιντσών) και Full HD.

Το Blackphone+ θα κάνει το ντεμπούτο του, επίσης, κατά το δεύτερο εξάμηνο του τρέχοντος έτους, αλλά οι λεπτομέρειες παραμένουν άγνωστες καθώς η εταιρεία παρουσίασε μόνο ένα βίντεο (μπορείτε να το δείτε στην επίσημη ιστοσελίδα).

Το PrivatOS 1.1, είναι η πρώτη μεγάλη αναβάθμιση στο λειτουργικό σύστημα της Silent Circle και όπως αναφέρει η εταιρεία φέρνει αρκετά νέα χαρακτηριστικά ασφαλείας.

Η Silent Circle παρουσίασε επίσης το χαρακτηριστικό ασφαλείας προσωπικών δεδομένων Mobile Enterprise Privacy Platform, το οποίο προσφέρει τη δυνατότητα κρυπτογραφημένων κλήσεων συνδιάσκεψης μέσω του Silent Meeting.

Οι ανακοινώσεις για τα επερχόμενα προϊόντα έγιναν κατά τη διάρκεια του Mobile World Congress, σε συνδυασμό με μια ανακοίνωση της Silent Circle για την αγορά της Geeksphone SGP Technologies.

Πηγή: secnews.gr

Script>Alert
Script>Alerthttps://www.secnews.gr
We are all Edward Snowden.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS